Το δικό της «Γολγοθά» ανεβαίνει μία πολύτεκνη μητέρα εργαζόμενη στο Δήμο Τυρνάβου, αφού της έγινε έξωση από το σπίτι όπου διέμενε, καθώς αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκια λόγω καθυστερήσεων της μισθοδοσίας της. 

Ειδικότερα, η 40χρονη μητέρα, την περασμένη Τρίτη εγκαταστάθηκε -προσωρινά- με τα τέσσερα παιδιά της (σ.σ.: 14 ετών – 11 ετών, 9 ετών και 9 μηνών) σε σπίτι συγγενικού της προσώπου, καθώς το πρωί της ίδιας ημέρας ο ιδιοκτήτης με τη συνοδεία δικαστικού επιμελητή και αστυνομικών ενεργοποίησε δικαστική απόφαση για έξωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την κινητοποίηση της δημοτικής αρχής και των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου, μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί λύση και η πολύτεκνη μητέρα κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο.

«Η εκκλησία δεν την έχει βοηθήσει, ενώ οι εργατικές κατοικίες παραμένουν κλειστές» αναφέρουν πρόσωπα του περιβάλλοντός της.

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση ο οποίος δήλωσε πως έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η συγκεκριμένη γυναίκα πληρώθηκε 27 του μήνα και πρέπει και εκείνη να φροντίσει τα του οίκου της, εμείς ό,τι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε και το κάναμε ήδη στον βαθμό και στο μέτρο που μπορούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά o κος Σαρχώσης.

Παρόλα αυτά άνθρωποι από το περιβάλλον της πολύτεκνης μητέρας καταγγέλλουν ότι ένα μηνιάτικο που πληρώθηκε δεν επαρκεί καθώς της οφείλονται άλλα τέσσερα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης