Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, όχι μόνο διατηρεί παράνομη σχέση με τη Γαλλίδα κωμική ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, αλλά η σχέση αυτή μετρά ήδη δύο χρόνια! Αυτό θα είναι το κύριο άρθρο του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Colser, που κυκλοφορεί την Παρασκευή και το οποίο πριν από ακριβώς μία εβδομάδα είχε δημοσιεύσει αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ για την παράνομη σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό.

Τι κι αν δέχθηκε αγωγή από την Γκαγιέ, το περιοδικό συνεχίζει ακάθεκτο τις αποκαλύψεις, υποστηρίζοντας πως υπάρχει και δεύτερο διαμέρισμα που είχε μετατραπεί σε ερωτική φωλίτσα του πολιτικού και της ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα άρχισαν το 2011. Αν και υποστήριζαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, “την πιο συμπαθή” στους καλλιτέχνες της αριστεράς, εκείνοι εντάχθηκαν στην ομάδα του Φρανσουά Ολάντ και δραστηριοποίηθηκαν μαζί του στη μάχη του» αναφέρει σε ένα απόσπασμα το περιοδικό σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Σοσιαλιστή υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές (σ.σ. Φθινόπωρο 2011). Τότε οι δύο πρώην σύντροφοι Φρανσουά Ολάντ και Σεγκολέν Ρουαγιάλ είχαν βρεθεί αντιμέτωποι.

Η Γκαγιέ συμμετέχει τον Απρίλιο του 2012, έναν μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές, στη συνάντηση των Vincennes, αλλά εξαφανίζεται στις 6 Μαΐου του ίδιου έτους κατά τους πανηγυρισμούς για τη σαρωτική νίκη του Ολάντ έναντι του Νικολά Σαρκοζί. «Παρά τις δυσκολίες μέσα στο ζευγάρι και το “tweetgate” μερικές εβδομάδες αργότερα, η Βαλερί (Τριερβελέρ) προσκολλάται (σ.σ. στον Ολάντ), αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον άνδρα της. Είναι αυτή που κερδίζει τον πρώτο γύρο: Ο Φρανσουά και η Ζουλί κάνουν ένα “διάλειμμα”» αναφέρεται σε άλλο απόσπασμα του Closer.


Ολάντ και Γκαγιέ στο συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος το 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Ολάντ στο συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος το 2011 και με τις τρεις γυναίκες της ζωής του. Αριστερά, η πρώην σύντροφός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ο ίδιος στη μέση κοιτάζει έκπληκτος τη Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία συνδέεται από το 2002 και πίσω η Ζουλί Γκαγιέ. Δίπλα του η αντίπαλός του στις εσωκομματικές εκλογές Μ. Ομπρί ακούει τη συζήτηση του Ολάντ με την Τριερβελέρ.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ρεπορτάζ ξεκινά από τις διακοπές του Ολάντ με την Τριερβέλερ στο Μπρεγκανσόν, το καλοκαίρι του 2012, ενώ την επόμενη χρονιά η δημοσιογράφος έρχεται μόνη της στην Ελλάδα, με τον Ολάντ να ταξιδεύει «μόνος» στην Tulle. Το ζευγάρι Ολάντ – Γκαγιέ «έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση», σύμφωνα με το περιοδικό. Το Closer αποκαλύπτει επίσης και τα Σαββατοκύριακα που περνούσαν οι δυο τους στη Νότια Γαλλία, ενώ τονίζει πως υπάρχει και δεύτερο διαμέρισμα «που στέγαζε εδώ και δύο χρόνια τον κρυφό έρωτά τους».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης