ΠΚ

Επιτέλους. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν είναι πλέον μόνον ένας κομψευόμενος συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη επί θεμάτων …. τουριστικής ανάπτυξης της Αθήνας. Είναι και ένας ενεργός επενδυτής και μάλιστα υψηλού επιπέδου. Πάντα το ονειρευόταν άλλωστε. Το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας αποφάσισε να εγκρίνει την εκμίσθωση του δημοτικού ξενοδοχείου Δημητσάνας στο πρώην πολιτικό στέλεχος και εξ απορρήτων του Κώστα Καραμανλή. Ενέκρινε την επενδυτική του πρόταση ύψους 1 εκατ ευρώ για την δημιουργία μιας μονάδας υψηλών απαιτήσεων. Στο στοιχείο του ο Άρης. Τι Δημητσάνα τi Gstaad.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον εστιάζεται παρά ταύτα στο γεγονός ότι γνωστοί δεξιοί και κεντροδεξιοί, πολιτικά στελέχη στην ανεργία, όχι μόνον καταφέρνουν αλλά και επιδιώκουν να ρισκάρουν τα λεφτά τους (;) σε επενδύσεις και σε καιρούς ΣΥΡΙΖΑ. Επιβεβαιώνεται δηλαδή αυτή η υπόγεια, περισσότερο δεν γίνεται, σχέση ή διαδρομή μεταξύ του αριστερού βραχίονος και της δεξιάς τσέπης. Μία σχέση που οδηγεί συχνά σε πολιτικά συμπεράσματα και πάντως συντηρεί μία διάχυτη υποψία. Τι γυρεύει ένας ακραιφνής καραμανλικός στην επενδυτική πιάτσα της πρώτης φοράς αριστερά; Ερώτημα μείζονος φιλοσοφικής σημασίας.

Η Δημητσάνα είναι ο υψηλότερος οικισμός των Βαλκανίων. Είναι και γενέτειρα του Κολοκοτρώνη. Είναι και όμορφη και απολαυστική. Δεν είναι Μύκονος την οποία έχει οργώσει ο Άρης. Το ένα εκατομμύριο ευρώ ωστόσο δεν φθάνουν ούτε για ένα για σπιτάκι στο νησί των ανέμων. Φθάνουν και περισσεύουν για την Δημητσάνα.

Λίγη χλιδή, λίγο κρασί και το αγόρι μου, για να θυμηθούμε και την Μαρινέλα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης