Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ομιλία

Δεκτός με χειροκροτήματα έγινε ο πρώην υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης στο κλειστό στάδιο του Πανελλήνιου για εκδήλωση της ιστοσελίδας της Αριστερής Πλατφόρμας, Iskra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομιλητής είναι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με κεντρικό σύνθημα: «Το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε, Συνεχίζουμε!». «Απεδείχθη ότι ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το μεγάλο “όχι” που θέλουμε να πούμε ξανά και να το πούμε μέχρι το τέλος. Το «όχι» δεν ήταν μια μπόρα κυριακάτικη που πέρασε. Κάνουν λάθος όσοι το νομίζουν αυτό. Δεχόμαστε έναν βρώμικο πόλεμο. Τον έχουν συντονίσει τα ξένα συμφέροντα με τα ξένα μέσα, σε συντονισμό με τα περισσότερα εγχώρια μίντια», είπε κατά την έναρξη ο πρώην υπουργός.

«Δεχθήκαμε εσωκομματικά μαχαιρώματα. Αντιπαρέρχομαι αυτές τις επιθέσεις. Ρωτώ ευθέως. Υπομονεύουμε το ΣΥΡΙΖΑ εμείς που υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες του; Ας το προσέξουν κάποιοι. Ποιοι υποσκάπτουν τον πρόεδρο του κόμματος, που παρά τις διαφορές μας τον στηρίζουμε; Εμείς που υπερασπιζόμαστε τις αρχές του ή όλοι αυτοί που ανοίγουν με ευκολία ένα δρόμο, που αν τον ακολουθήσουμε θα οδηγηθούμε στη μνημονιακή μετάλλαξη του κόμματος;», συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Ακόμα και τώρα διαθέτουμε εναλλακτική λύση. Προϋποθέτει την αμφισβήτηση της ευρωζώνης και τη ρήξη. Δεν είναι ώρα να παρουσιάσω όλο το πρόγραμμα αυτής της εναλλακτικής λύσης, που καταγράφεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει εγκαταλειφθεί», τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλάνο Λαφαζάνη:

-Εθνικοποίηση και Κοινωνικοποίηση των τραπεζών.

-Ανάγκη να περάσουν υπό δημόσια ιδιοκτησία και έλεγχο όλες οι στρατηγικές υποδομές της χώρας.

-Καμία ιδιωτικοποίηση σε λιμάνια, ενέργεια και ακίνητα φιλέτα.

-Αναδιανομή πλούτου σε βάρος των μεγάλων εισοδημάτων και των μεγάλων κερδών.

-Αποκατάσταση της νομιμότητας και διαφάνειας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το τσάκισμα της διαπλοκής Μέσων Ενημέρωσης και δημοσίων έργων.

-Βαθιά διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Χωρίς αυτό, η χώρα δε μπορεί να έχει μέλλον.

Παρόντες στην εκδήλωση είναι οι: Μ. Γλέζος, Θ. Πετράκος, Β. Πριμηκύρης, Κ. Λαπαβίτσας, Δ. Στρατούλης, Γ. Μηλιός, Θ. Κατσανέβας, Μ. Κριτσωτάκης κ.α..

ΦΩΤΟ: Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Διαβάστε επίσης:

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε έκτακτο συνέδριο, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015, 17:59

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης