Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και οικονομικά και ενεργειακά θέματα αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των συνομιλιών που θα έχει σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδης.

Η συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση «είναι εκ των ων ουκ άνευ, όπως είναι και (η συνεργασία) με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας» δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης εν όψει των επαφών που θα έχει στην Αθήνα.
Ειδικότερα, στις 11 το πρωί ο κ. Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 13.00 ο Κύπριος πρόεδρος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια ο κ. Αναστασιάδης θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα του παραθέσει ο κ. Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Πρωθυπουργού.

Στις 18:00 ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά ενώ θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, το πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης