«Η απόφαση που πήραμε είναι να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα»…

Με τα λόγια αυτά ανακοίνωσε o Νίκος Μαχλάς την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων, κάνοντας λόγο για νόμους που τηρούνται μόνο σε κάποιες περιπτώσεις…

«Βλέπουμε νόμους να τηρούνται σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες όχι. Βλέπουμε να υπάρχουν αποφάσεις που έχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Έπεσαν οι μάσκες στον πόλεμο κατά της ομάδας μας. Τελευταίο παράδειγμα, ο ορισμός του αγώνα με τον ΠΑΣ. Είδαμε ότι με τον Ατρόμητο εκτέλεσαν αυτόματα την ποινή αφαίρεσης των 4 βαθμών και δεν όρισαν το παιχνίδι. Βλέπουμε ότι ακριβώς στο ίδιο γεγονός, την Τετάρτη μετά το ματς με τον Πανθρακικό, δεν έγινε το ίδιο και δεν εκτέλεσαν το παιχνίδι. Είχα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Λίγκας και μου είπε ότι το παίρνει πάνω του και ότι το ματς γίνεται κανονικά. Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με τον Ατρόμητο; Ο ΟΦΗ ήταν το εύκολο θύμα γιατί ήθελαν κάποιοι να έχουν μια άνετη παραμονή. Είδαμε αποφάσεις όπως με την ΕΠΟ, να μη βγάζει δελτία σε 20χρονα παιδιά, για να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα. Η διοίκηση έκανε έναν αγώνα ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και βλέπουμε μια απόφαση δικαστηρίου, ενώ έχει κερδηθεί για να γίνει το παιχνίδι, και έπρεπε να επιστραφούν οι βαθμοί, το μόνο που έκαναν ήταν να γίνει το ματς και να μην επιστρέψουν το παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς και συνέχισε:

«Φοβούνταν τον ΟΦΗ με 12 και 13 παίκτες. Είδαμε ανθρώπους να παίρνουν αποφάσεις που κατακρεούργησαν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Η απόφαση που πήραμε είναι να αποσυρθεί η ομάδα από το πρωτάθλημα. Είδαμε διαφορετική αντιμετώπιση και όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει η κρίση, αλλά δεν είναι η ίδια αντιμετώπιση. Μπορούμε να αποσυρθούμε ελεύθεροι. Η οικογένεια του ΟΦΗ να πάρει μόνη της τις αποφάσεις που πρέπει. Να φύγουμε από τη σαπίλα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε πάλι η ομάδα που όλοι θέλουμε και που όλοι χαίρονται, και όχι να μας αντιμετωπίζουν σαν να μην πω τι. Τον ΟΦΗ δεν τον σκότωσαν, αλλά ήθελαν να τον διασύρουν μόνο και μόνο επειδή υπάρχει η ρήτρα της Nova. Το μόνο που ήθελαν ήταν να μη χάσει η Λίγκα ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατ. ευρώ και δεν είχαν υπολογίσει ότι αυτό θα τους κοστίσει. Τώρα και καλά ενδιαφέρθηκαν για τον ΟΦΗ. Είναι ντροπή για όλους τους, είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο» τόνισε και κατέληξε στην αρχική του τοποθέτηση, απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας, τους προπονητές που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Θέλαμε να παραμείνει ψηλά η ομάδα, όμως τα τελευταία γεγονότα μάς γυρνάνε πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια που έκαναν ώστε να μη διασύρεται η ομάδα. Μάλλον ήταν πολύ ευάλωτη και δεν μπορούσαμε να τη βλέπουμε έτσι».

Πηγή: sportfm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης