Με σκορ 2-1 ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Tα γκολ της ομάδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα πέτυχαν οι Πετρόπουλος (24΄), Βύντρα (28΄), ενώ για τον Πανιώνιο μείωσε ο Ντούνης στο 78΄.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι. Στο 24’ ο Αντώνης Πετρόπουλος έφυγε σε μία αντεπίθεση και με σουτ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 28΄ ο Λουκάς Βύντρα με απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση σημείωσε το 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι»έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και δεν αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα, από τη στιγμή που οι Βιτόλο, Σισοκό κυριαρχούσαν στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ζέκα έχασαν μεγάλη, διπλή ευκαιρία στο 71΄, όμως ο Πανιώνιος μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 78’, όταν ο Ντούνης μετά από λάθος απομάκρυνση του Τριανταφυλλόπουλου, έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 1-2 (Νova 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 78′ Ντούνης – 24′ Πετρόπουλος, 28′ Βύντρα

Κίτρινες κάρτες:
Αυλωνίτης, Καμπάνταης – Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο

Κόκκινες κάρτες:


Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας (89′ Σάμαρης), Γουνδουλάκης (74′ Καμπάνταης), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46′ Μενδρίνος).

Παναθηναϊκός (Χουάν Ραμόν Ρότσα):
Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας (82′ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (88′ Σο), Πετρόπουλος (85′ Τοτσέ).

Οι δηλώσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής Πανιωνίου): «Ήταν πάρα πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο, σε σχέση με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ. Είχαμε τεράστιες αποστάσεις, κάτι που δε συνηθίζουμε. Δεν είχαμε πρέσινγκ στον αντίπαλο, γενικά ήταν ένα από τα χειρότερα πρώτα 45λεπτα. Στο δεύτερο το παλέψαμε, αλλά ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Θα πρέπει να δούμε μέσα από τη δουλειά μας τι φταίει και να το βελτιώσουμε»

ΧΟΥΑΝ ΡΑΜΟΝ ΡΟΤΣΑ (προπονητής Παναθηναϊκού):
«Είπαμε στα παιδιά ότι ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι από τα τρία που ακολουθούν, ώστε να έχουμε ψυχολογία για τη συνέχεια. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι μέσα στα πλαίσια των συνεχόμενων αγώνων που έχουμε. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ματς που θα μπορούσε να κυλήσει πιο ήσυχα, αλλά φτάσαμε σε μια αγχώδη νίκη. Πρέπει να ζούμε με την πίεση. Ήταν μια νίκη που μας δίνει πάντως κάποια εφόδια για τη συνέχεια. Τώρα, όμως, είναι παρελθόν και πάμε στο ματς με την Τότεναμ την Πέμπτη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης