Ο Άρης ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο «Nick Galis Hall», για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 64-61 της «Ένωσης» και έγιναν η δεύτερη ομάδα που κατακτά το εισιτήριο για τα ημιτελικά, μετά τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα επιβλήθηκε δύσκολα του Ρεθύμνου,.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O νοκ-άουτ προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πάντως επιφύλασσε ένα απρόοπτο που δεν ήταν άλλο από την… κατεδάφιση της μπασκέτας από τον Χάγκινς, μετά από κάρφωμα του μόλις ένα λεπτό μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (το σκορ στο σημείο διακοπής ήταν 40-36 υπέρ των γηπεδούχων).

Έτσι μετά από μία ώρα ταλαιπωρίας το πρόβλημα με την μπασκέτα επιλύθηκε και άρχισε εκ νέου το παιχνίδι, με τον Άρη να είναι πιο ψύχραιμος στο φινάλε, κατακτώντας έτσι τη νίκη-πρόκριση.

Δεκάλεπτα: 18-21, 36-36, 51-47, 64-61.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρης (Πρίφτης): Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 6, Τσούπκοβιτς 2, Γουάιτ 4, Γουότερς 10, Ζάρας 5, Χάγκινς 17 (10 ριμπ.), Κοέν 3, Μούρτος 2, Σίμτσακ 6, ΜακΝιλ 9.

ΑΕΚ (Σάκοτα): Ανοσίκε 5, Παπαντωνίου 7, Χέρστον 10, Μιλόσεβιτς 11, Σκραμπ 3, Μαυροκεφαλίδης 13, Σαρικόπουλος, Καλαμπόκης 8, Γουόρεν 4.

Στο «Nick Galis Hall» βρέθηκε και η κάμερα του zougla.gr. Δείτε video και φωτογραφίες από το ντέρμπι:

Το… μαρτύριο της γκρεμισμένης μπασκέτας

Κατάμεστο το «Nick Galis Hall»

Η προθέρμανση των ομάδων και το τζάμπολ του αγώνα






Επιμέλεια: Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης