Προτείνει ο… Οβερίξ

Καλησπέρα σας συμπαίκτες μου… Τέσσερα γκολ (2-2) επιτεύχθηκαν στον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στη Χόρσενς και τη Νόρτζελαντ, κι έτσι επαληθεύτηκε η πρόταση οβερ 2.5 τέρματα της στήλης, με αποτέλεσμα το «κοντέρ» μας να γράψει τέταρτο συνεχόμενο ταμείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με ένα παιχνίδι από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας. Στις 20.00 η Χάμαρμπι και η Νόρκεπινγκ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με στόχο τη νίκη, προκειμένου να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα που άρχισε πρόσφατα.

Οι γηπεδούχοι σταμάτησαν στα τέσσερα γκολ (4-0) απέναντι στην Μπρομπαποϊκάρνα και έκαναν το «3 στα 3» επίδοση που τους έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πάντως απόψε θα έχουν δύσκολο έργο  καθώς και η Νόρκεπινγκ είναι αήττητη και «φλερτάρει» κι αυτή με το ρετιρέ της βαθμολογίας, ούσα στο -2 από αυτό.

Οι δύο ομάδες, λόγω των καλών αποτελεσμάτων τους, έχουν εξαιρετική ψυχολογία, διαθέτουν αμφότερες καλή επίθεση και ως εκ τούτου φρονούμε ότι το όβερ 2.5 γκολ είναι πιθανό να εμφανιστεί στο εν λόγω παιχνίδι.

1535.
Χάμαρμπι-Νόρκεπινγκ Όβερ 2.5 γκολ (1.60)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το Κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προκειμένου να αναλύσετε τις αποδόσεις και να βρείτε τον δρόμο για το ταμείο.

Για σχόλια ή παρατηρήσεις στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης