Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στο πρώτο All Star Game της καριέρας του και πήρε ρόλο πρωταγωνιστή με την ομάδα της Ανατολής, η οποία τελικά γνώρισε την ήττα με 192-182 από τη Δύση.

Ο «Greek Freak» ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους, έχοντας 14/16 δίποντα, 2/2 βολές και 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος σε 22 λεπτά, ενώ σημείωσε τόσο το πρώτο όσο και το τελευταίο καλάθι του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αντετοκούνμπο είπε: «Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου. Θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους.

»Το απόλαυσα. Είπα στους προπονητές πως θα παίξω δυνατά. Οι συμπαίκτες μου έλεγαν πως θα πρέπει το πρώτο μου σουτ να είναι κάποιο εύκολο καλάθι κι αυτό έκανα».

Για τη φάση που ο Στεφ Κάρι ξάπλωσε στο παρκέ σχολίασε: «Κι εγώ σκεφτόμουν ‘γιατί το έκανε αυτό;’». Καταλήγοντας, σημείωσε: «Κυνηγούσα όλες τις φάσεις και είδα την ευκαιρία για να ένα φόλοου-κάρφωμα κι έτσι το έκανα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

MVP αναδείχθηκε ο «οικοδεσπότης» Άντονι Ντέιβις, ο οποίος έκανε ρεκόρ στην ιστορία των All Star Game με 52 πόντους! Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο περσινός MVP, Ράσελ Γουέστμπρουκ, που είχε 41 πόντους, ενώ κατάφερε να συνεργαστεί με τον πρώην συμπαίκτη του Κέβιν Ντουράντ, με τον οποίο βρίσκεται σε κόντρα!

 Δωδεκάλεπτα: 48-53, 97-92, 144-138, 192-182.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης