Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήταν-όπως ήταν φυσικό-ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές.

«Σήμερα δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε, ειδικά στην άμυνα. Επιτρέψαμε στην Εφές να παίξει όπως ήθελε, ειδικά στην πρώτη περίοδο. Στη δεύτερη περίοδο βελτιωθήκαμε αρκετά, δεχτήκαμε μόλις 14 πόντους. Στη διάρκεια του αγώνα είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε μεγάλη διαφορά σε 2-3 περιπτώσεις, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κρίσιμες στιγμές και δεχτήκαμε κάποια φτηνά καλάθια. Η Εφές επέστρεψε στο ματς και έγινε ντέρμπι στα τελευταία τρία λεπτά. Χάσαμε κάποια σουτ και βολές και ηττηθήκαμε. Γενικά δεν είχαμε την ευκαιρία να τρέξουμε ξεκινώντας από την άμυνά μας. Δεν βρήκαμε ρυθμό στην επίθεσή μας μέσω της άμυνάς μας», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Εφές έσπασε το πλεονέκτημα έδρας μας, αλλά έχουμε αποδείξει στη διάρκεια της σεζόν ότι μπορούμε να παίξουμε καλά σε κάθε γήπεδο και τώρα είναι η ώρα να παλέψουμε ως το τέλος της σειράς. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να παλέψουμε στα δύο αυτά παιχνίδια», πρόσθεσε.

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήταν δίπλα μας. Δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη», κατέληξε.

Με πληροφορίες από sport-fm.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης