Mε στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του θα παραταχθεί ο μπασκετικός Παναθηναϊκός στον αποψινό (21.15, ΕΡΤ1) εντός έδρας αγώνα του με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Το ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο των «πράσινων» ήταν εξαιρετικό, αλλά για να έχει αντίκρισμα η νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ θα πρέπει ο κυπελλούχος Ελλάδας να πράξει το ίδιο και απέναντι στους σκληροτράχηλους Σέρβους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πορεία της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς στη διοργάνωση αποδεικνύει και την αξία της, καθώς την εντός έδρας ήττα από την Νταρουσάφακα στην πρεμιέρα ακολούθησαν η νίκη επί της Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία και η μεγάλη επιτυχία επί της Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι την περασμένη Τετάρτη.

Ο Παναθηναϊκός έχει μοναδική απουσία εκείνη του Μάικ Τζέιμς, ενώ οι Σέρβοι έχασαν το καλοκαίρι τους Μίλερ και Τσίρμπες, αλλά ενισχύθηκαν με τους Γουόλτερς, Κούζμιτς και έχουν πολύ καλή περιφέρεια με τους Τζένκινς, Γιόβιτς, Λάζιτς και Γκούντουριτς.

Το παρελθόν των δύο ομάδων δείχνει υπεροχή του Παναθηναϊκού, που έχει καταγράψει 8 νίκες σε 12 αγώνες, αλλά έχει χάσει τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης