Ρεπό ενόψει του αυριανού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ πήρε από τον Χενκ Τεν Κάτε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος πρέπει να πάρει… ανάσες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και τις δύο αναμετρήσεις της Ελλάδας με την Ουκρανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν και ο Μαχλέλης, που έπαιξε το Σάββατο με την ομάδα Νέων, ο Σεϊταρίδης, που θα είναι έτοιμος με Ολυμπιακό, όπως και οι ανέτοιμοι Δάρλας, Μαρίνος, Τζιόλης, Μάντζιος, Κλέιτον.

Στην αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες μετέχουν οι: Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σιμάο, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Κατσουράνης, Λέτο, Σισέ, Σαλπιγγίδης, Πετρόπουλος, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Μπιέρσμιρ.

«Πρέπει να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θυμάστε τι έγινε στο περσινό παιχνίδι (σ.σ: 1-1)», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός στην σημερινή προπόνηση.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» παρακολούθησε όλη την προπόνηση, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος συνομίλησε με τον Τεν Κάτε και τον Κώστα Αντωνίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης