Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ μετά την κλήρωση του Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, η οποία αναμένεται να σηματοδοτήσει τον υποβιβασμό των «ερυθρόλευκων» στην Α2 σε περίπτωση που δεν κατέβουν απέναντι στους Πατρινούς.

Από το υφυπουργείο Αθλητισμού τονίζουν πως ό,τι έπρεπε να κάνουν το έκαναν και πως μοναδικός υπαίτιος για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί, είναι μονάχα ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης παίρνει το μέρος του Ολυμπιακού.

«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την πλευρά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης