Η Αθηνά Οικονομάκου, η τηλεοπτική «Ξένια» στη «Ζωή της άλλης», έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Του χρόνου θα υπάρξουν φοβερές ανατροπές».
Η 23χρονη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε από τον ρόλο της στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο», έχε ήδη αφήσει πίσω της τις άσχημες στιγμές της χρονιάς και ψάχνει προορισμό για τις διακοπές της.
Ωστόσο, παρόλη τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε φέτος η σειρά, η Αθηνά παραμένει απλή και προσγειωμένη. Πώς τα έχει καταφέρει;
«Έχω πάρει γερές βάσεις από την οικογένειά μου, τέτοιο ήθος και αρχές, που δεν χρειάζεται να στηριχτώ σε κάτι άλλο. Ευτυχώς, οι πολύ δικοί μου άνθρωποι με κάνουν να νιώθω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα».
Πηγή: Αποκαλύψεις
Διαβάστε επίσης: Α.Οικονομάκου: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου»
Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

