Κλήρωση επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ χαρακτήρισε ο Παύλος Δερμιτζάκης αυτή του ΠΑΟΚ με τη Φενερμπαχτσέ, για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» του Βορρά πάντως, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα δουλέψει αρκετά, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στα ματς με την τουρκική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

Για την κλήρωση με τη Φενερμπαχτσέ: «Θεωρώ ότι ήταν μία δύσκολη κλήρωση. η Φενερμπαχτσέ είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Τα μειονεκτήματά της φάνηκαν και από τον αποκλεισμό της στον τρίτο προκριματικό γύρo».

Για το πρόσωπο θα δείξει ο ΠΑΟΚ: «Όποια και να ήταν η κλήρωση θα ετοιμαζόμασταν για να δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο. Το πλεονέκτημα είναι πως ξέρουμε το μειονέκτημά μας από τους αγώνες με τον Άγιαξ, το οποίο είναι η άμυνα. Ξέρουμε και το πλεονέκτημά μας, που είναι η επίθεση».

Για το αν επηρεάζει το γεγονός πως το πρώτο ματς θα γίνει εντός έδρας:
«Δεν κοιτάω το γεγονός πως παίζουμε πρώτα στην Τούμπα. Δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για το αν θα υπάρξει κατασκόπευση: «Σίγουρα θα υπάρχει κατασκόπευση».

Για το αν τον προβληματίζει η καυτή έδρα της Φενέρ:
«Δεν με προβληματίζει η καυτή έδρα, μάλιστα το αντίθετο συμβαίνει. Ο ποδοσφαιριστής όταν βρίσκεται απέναντι σε ένθερμο κοινό δίνει συνήθως περισσότερα και πωρώνεται πιο εύκολα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ:
«Έχουμε ξεπεράσει τον αποκλεισμό. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Κοιτάμε τα λάθη και τα διορθώνουμε και κρατάμε τα θετικά. Συνεχίζουμε όπως θα συνεχίζαμε και αν υπήρχε θετικό αποτέλεσμα, όπου δεν θα ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά, αλλά θα σκεφτόμασταν την επόμενη μέρα».

Για το τι έφταιξε για το μπλακ-άουτ απέναντι στον Άγιαξ:
«Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Από την μία η ικανότητα του Άγιαξ να πετύχει τρία γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα. Από την άλλη υπήρξαν και δικά μας λάθη, τα οποία θα μελετήσουμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν αγχώνει τον ΠΑΟΚ η αναγκαιότητα πρόκρισης για οικονομικούς λόγους: «Όλες οι ομάδες έχουν αναγκαιότητα να προκριθούν γιατί η οικονομική κατάσταση έχει επηρεάσει όλους τους συλλόγους. Εμείς θέλουμε να περάσουμε και για τους οικονομικούς λόγους, αλλά και για τις προσωπικές φιλοδοξίες που έχουμε όλοι μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης