Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πίσω στον Μάιο του 2021 ο Valentino Rossi ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ομάδας του στο Παγκόσμιο Η Ιταλία στηρίζει την προσπάθεια του Valentino Rossi.Πρωτάθλημα MotoGP με τις μοτοσυκλέτες της Ducati. Η VR46, τότε, είχε διαρρεύσει πως θα έχει τη στήριξη της Aramco μέσω ενός Πρίγκηπα από την Σαουδική Αραβία, ωστόσο το συγκεκριμένο σχέδιο αποδείχτηκε φιάσκο καθώς έμεινε μόνο στις φήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός σταρ και η ομάδα του παρόλα αυτά, κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια πολύ καλή χορηγία από μεγάλη ιταλική χρηματοοικονομική εταιρεία. Πρόκειται για την Mooney, μια εταιρεία τραπεζικών συναλλαγών η οποία προέκυψε από την SisalPay στο κομμάτι των πληρωμών και την Banca 5 στο τραπεζικό κομμάτι. Η Mooney έχει αυτήν τη στιγμή ένα δίκτυο 45.000 σημείων πώλησης στην Ιταλία το οποίο εξυπηρετεί γρήγορες πληρωμές εύκολη πρόσβαση σε συναλλαγές, προπληρωμένες κάρτες και πολλά ακόμα.

Ο Luca Marini από τις δοκιμές στη Jerez τον περασμένο Νοέμβριο.

Ερωτηματικό παραμένει η συμφωνία με τους Άραβες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμφωνία της VR46 με την Mooney περιλαμβάνει το ντύσιμο της ομάδας, των μοτοσυκλετών και των Θυμίζουμε ότι φέτος ο Valentino Rossi θα έχει ομάδες και στις τρεις κατηγορίες MotoGP.αναβατών MotoGP με τα χρώματα της εταιρείας, ενώ η αποκάλυψη της πλήρης συμφωνίας θα γίνει στις 3 Ιανουαρίου 2022. Θυμίζουμε ότι αναβάτες της Mooney VR46 Ducati είναι οι Marco Bezzecchi και Luca Marini, ενώ θα αγωνιστούν με τις μοτοσυκλέτες της Ducati GP21.

Αυτό που μένει να ερευνηθεί είναι αν τελικά ο Valentino Rossi ήταν εκείνος που σταμάτησε τη συμφωνία με τους Άραβες ή οι Άραβες δεν θέλησαν να συνεχίσουν τη συμφωνία. Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Πρίγκηπας πίεζε τον ίδιο τον Valentino Rossi να συνεχίσει να αγωνίζεται και το 2022 προκειμένου να δώσει τη χορηγία της Aramco. Από την άλλη, ο Rossi είχε δεχτεί πιέσεις για τη συμφωνία καθώς πίσω από τους Άραβες κρύβονται λεπτά θέματα όπως εκείνα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάτι που δεν άρεσε στον Ιταλό superstar. Λογικά, στη διάρκεια της νέας χρονιάς θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι πραγματικά συνέβη και χάλασε αυτή η συμφωνία.

Ο Marco Bezzecchi θα οδηγήσει τη δεύτερη Ducati της ομάδας του Valentino Rossi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati αποκάλυψε την ηλεκτρική V21L στο MotoE

Ικανοποιητική η πρόοδος της υγείας του Marc Marquez

Ο Περιστεράς στο Παγκόσμιο WorldSSP300 – τεράστια επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης