Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η κατάσταση της υγείας του Marc Marquez μέρα με τη μέρα βελτιώνεται ωστόσο η πρόοδος μπορεί να πει Η σταθερή βελτίωση γεμίζει αισιοδοξία τους ανθρώπους της Honda ότι το 2022 θα είναι σε πλήρη φόρμα ο Ισπανός αναβάτηςκάποιος ότι είναι αργή και βασανιστική. Η τελευταία επίσκεψη του Ισπανού αναβάτη στον γιατρό του, Dr. Sanchez Dalmau, είχε θετικά αποτελέσματα ωστόσο η πρόοδο που έχει σημειωθεί είναι μικρή. Ο Marquez θα πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία που ακολουθεί προκειμένου να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του 2022 να οδηγήσει την εργοστασιακή του Repsol Honda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόβλημα είναι στην όραση του Ισπανού ο οποίος ανιχνεύθηκε με διπλωπία. Πρόκειται για μια κατάσταση της όρασης που βλέπεις είδωλα στα πράγματα που κοιτάζεις – πιο απλά, τα βλέπεις όλα διπλά! Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marquez αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του. Το 2011 είχε αντιμετωπίσει ξανά  παρόμοιο πρόβλημα, ενώ και το 2019 ταλαιπωρήθηκε με το ίδιο θέμα στην όρασή του.

Ανακούφιση για τον Marc Marquez και τη Repsol Honda.

Έχασε έδαφος, αλλά θα επιστρέψει δυνατός το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marquez εκτός από τον αγώνα της Πορτογαλίας και της Βαλένθια στο πρωτάθλημα MotoGP του 2021 αναγκάστηκε να χάσει και τις κρίσιμες δοκιμές προετοιμασίας στη Jerez τον περασμένο μήνα. Ο 6 φορές πρωταθλητής MotoGP θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων του και σε περίπου δύο εβδομάδες θα έχουμε ξανά νεότερα για την κατάσταση της όρασής του.

Βίντεο από το Austin με αγώνα MiniGP του Marc Marquez για ένα… ντόνατ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κράνος Shoei του Marc Marquez στην EICMA 2021

Όταν ο Marc Marquez συνάντησε τον σταρ της Barcelona Ansu Fati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης