Άναψαν τα αίματα χθες σε δύο νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, όπου τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα δύο άτομα να διακομιστούν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Στην πρώτη περίπτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα ξέσπασε καβγάς, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, μεταξύ ενός πελάτη και του ιδιοκτήτη του μπαρ «Όπερα» στο Παλαιό Φάληρο.
Οι δύο εμπλεκόμενοι άρχισαν να τσακώνονται και κάποια στιγμή βγήκαν έξω από το μαγαζί για να λύσουν τις διαφορές τους. Εκεί ο ιδιοκτήτης πυροβόλησε στο αριστερό πόδι τον 43χρονο θαμώνα, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ώρα περίπου μετά, στις 2:30 τα ξημερώματα, φούντωσαν τα πνεύματα και στο καφέ- μπαρ «Famous» στο Γαλάτσι. Εμπλεκόμενοι και σε αυτόν τον καβγά ήταν ένας θαμώνας και ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου. Όπως έγινε γνωστός, ο τσακωμός ξεκίνησε με αφορμή τον λογαριασμό, τον οποίο ο πελάτης θεώρησε «τσιμπημένο».

Οι δύο άντρες έλυσαν και σε αυτήν την περίπτωση τις διαφορές του με όπλα, καθώς ο 46χρονος θαμώνας πυροβόλησε στο δεξί πόδι τον 37χρονο επιχειρηματία, ο οποίος και νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος στον «Ευαγγελισμό», ενώ ο δράστης συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης