Ένα φιλανθρωπικό δείπνο, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», διοργάνωσε την Τετάρτη 29 Ιουνίου η Άννα Βίσση.

Η Ελληνίδα σταρ μίλησε στην κάμερα του «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV» για τις εξελίξεις στη χώρα μας, εξηγώντας πως τίποτε από αυτά δεν την αφήνει αδιάφορη ή ανεπηρέαστη: «Μοιάζει να είναι άλυτο, μοιάζει πολύ δύσκολο, και κανείς δεν ξέρει ποια είναι η σωστή απόφαση και αυτό είναι που μας φοβίζει όλους μας. Είμαι φοβισμένη, είμαι λυπημένη και θα είμαι από τους πρώτους που θα βοηθήσω να ξεκινήσουμε μια κίνηση αλληλεγγύης» είπε αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κανείς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια κανενός. Όλοι υποφέρουμε, με τον τρόπο που υποφέρουμε. Όλοι υποφέρουμε, όλοι χάνουμε πράγματα, και χάνουμε τη διάθεσή μας και την όρεξή μας για ζωή» συνέχισε.

«Θέλω να ευχηθώ σε αυτούς που πραγματικά υποφέρουν να λήξει γρήγορα το πρόβλημα. Συμπάσχουμε όλοι και λυπάμαι πάρα πολύ σαν πολίτης αυτού του τόπου, αυτού του πλούσιου τόπου. Το λέω και ανατριχιάζω, γιατί η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που όχι απλά δεν θα έπρεπε να ανησυχούμε, αλλά θα έπρεπε να δίνουμε το παράδειγμα του πλούτου -γιατί έχουμε πλούτο, παράγουμε υπέροχα πράγματα… Όπου ταξιδεύω στον κόσμο, λέω τη λέξη ”Ελλάδα” και όλοι στέκονται εκστασιασμένοι» κατέληξε η Άννα.

Πηγή: yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης