O ΠΑΟΚ μπορεί να υποδέχεται την Κυριακή τον ήδη υποβιβασμένο στη Β΄ Εθνική Θρασύβουλο, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Τούμπας διαμηνύουν ότι δε θα υποτιμήσουν την ομάδα της Φυλής, η οποία παίζει τις τελευταίες αγωνιστικές για την «τιμή των όπλων».

Η ομάδα του Σάντος βέβαια κόντρα στους νεοφώτιστους θα παραταχθεί με πολλές «ρεζέρβες», δεδομένων των απουσιών των τιμωρημένων, Στέλιου Μαλεζά, Κώστα Χαλκιά, Σέρτζιο Κονσεϊσάο και των τραυματιών Μάρκος Αντόνιο και Πάμπλο Γκαρσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όμως ο «δικέφαλος» του Βορρά, θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Φυλής, η οποία, αν συνδυαστεί με στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, θα τον επαναφέρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας της Τούμπας απουσίασαν και πάλι οι τραυματίες Πάμπλο Γκαρσία και Μάρκος Αντόνιο, καθώς αμφότεροι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Πάντως, τόσο ο Ουρουγουανός μέσος όσο και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να προπονηθούν κανονικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης