Mόλις χθες έφτασαν στη Μόσχα οι μεγάλες δυνάμεις της Eurovision.
Οι συμμετοχές της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας έφτασαν τελευταίες στην Μόσχα, καθώς δεν είχαν κανέναν λόγο να βιαστούν, αφού διαγωνίζονται απ’ ευθείας στον τελικό που θα γίνει το επόμενο Σάββατο.
Οι χθεσινές «αφίξεις», πάντως, συζητήθηκαν πολύ, η καθεμία για διαφορετικούς λόγους.
Για αρχή, στα «πηγαδάκια» της Μόσχας συζητιέται έντονα ότι η τραγουδίστρια της γαλλικής αποστολής, Πατρίσια Κας, είναι άρρωστη και δεν μπορεί να τραγουδήσει ακόμα καλά.
Η συμμετοχή, όμως, που έχει κερδίσει την προσοχή όλων είναι αυτή της Αγγλίας. Πριν αναχωρήσει για τη Μόσχα η τραγουδίστρια Τζέιντ με την ομάδα της, στο μεγαλύτερο κρατικό Αγγλικό κανάλι έγινε εκτενές ρεπορτάζ με ανθρώπους που «αναρωτήθηκαν» στον αέρα πώς ένας μεγάλος συνθέτης, σαν τον Άντριου Λόιντ Βέμπερ, δέχτηκε να γράψει τραγούδι για ένα «θεσμό» όπως η Eurovision.
Δείτε το τραγούδι της Αγγλικής Συμμετοχής.

