Όχι μόνο ενοχλημένη δεν είναι από τις φήμες, αλλά μάλλον δείχνει να το διασκεδάζει. Ο λόγος για τη Μαντόνα και για τα όσα γράφονται και λέγονται τον τελευταίο καιρό περί εξωσυζυγικής σχέσης της με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ.
Η ντίβα της ποπ, θεωρεί ότι όλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να της δίνουν μία επιπλέον διαφήμιση για την επικείμενη “Sticky and Sweet” περιοδεία της.
Σκοπεύει μάλιστα να ρίξει λάδι στη φωτιά και να πάει στο Ολ σταρ γκέιμ του μπέιζμπολ, όπου θα παίξει και ο A-Rod, όπως λένε οι εφημερίδες τον Ροντρίγκεζ.
Σύμφωνα με φίλους της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι, το ζευγάρι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφότου ξέσπασαν οι φήμες και δεν υπάρχει κανένα θέμα διαζυγίου.
Όσο για τα λεγόμενα της συζύγου του Ροντρίγκεζ, Σίνθια, ο Ρίτσι δεν δείχνει να ασχολείται ιδιαίτερα.
Το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει ενοχλήσει την τραγουδίστρια, είναι τα όσα έχει γράψει γι’ αυτήν ο αδερφός της Κρίστοφερ στο βιβλίο του “Life With My Sister Madonna”.
Λέγεται μάλιστα ότι η Μαντόνα ζήτησε μέσω μάνατζερ της, από δύο αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, να μην προβάλουν τις συνεντεύξεις που έδωσε σε αυτά ο Κρίστοφερ Τσικόνε.

