Ο κορυφαίος ακραίος του κόσμου επιστρέφει στην Βραζιλία. Ο Giba, αφού περιπλανήθηκε σε Ιταλία και Ρωσία, στα 32 του πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2002, 2006) και χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, αποδέχθηκε την πρόταση της Pinieiros και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, αν και είχε πρόταση να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Iskra προτίμησε αυτή της ομάδας του Sao Paolo και εξήγησε τους λόγους: «Μου έλειψε η πατρίδα μου. Είναι ωραίο να επιστρέφω στη Βραζιλία μετά από οκτώ χρόνια».

Όσον αφορά τους στόχους του με τη «σελεσάο»; «Η ομάδα έχει σοβαρούς και μακροπρόθεσμους στόχους. Θα προετοιμαστώ σε αυτόν τον προ – ολυμπιακό κύκλο με την Pinieiros και στη συνέχεια θα σταματήσω από την ενεργό δράση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης