Στα μπλόκα τους παραμένουν οι ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας, οι οποίοι αποφάσισαν αργά χθες το βράδυ να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Ο εκπρόσωπος των παραγωγών Πέλλας Κωνσταντίνος Φαντίδης, δήλωσε μετά τη συνέλευση των οργανώσεων ότι δεν έχουν ακούσει τις προτάσεις του ΕΛΓΑ για το πώς θα λάβουν τις αποζημιώσεις για τις αδιάθετες ποσότητες της παραγωγής.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν ομαλά στον κόμβο του Μελισσίου και στις διασταυρώσεις Γυψοχωρίου και «Κόνεξ», σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας.
Οι ροδακινοπαραγωγοί απέρριψαν την πρόταση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τα 22 λεπτά ανά κιλό και με επιστολή τους ζητούν να καθοριστούν ως κατώτερο όριο τα 27 λεπτά το κιλό, προκειμένου να καλύπτεται έστω το κόστος παραγωγής.

