Τη δική του στέγη έχουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων VW στην Ελλάδα. Πρόκειται για το VW EOS owners club Greece, μία μη κερδοσκοπική λέσχη που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 από μια ομάδα ανθρώπων με ιδιαίτερη αγάπη στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Η λέσχη λειτουργεί κατά κύριο λόγο μέσω του διαδικτυακού forum της που είναι ένας καθημερινός χώρος ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και ενημέρωσης μεταξύ ιδιοκτητών και φίλων του Eos. Σκοπός της λέσχης είναι η δημιουργία μιας καλής βάσης γνώσεων και απόψεων σχετικά με το εν λόγω μοντέλο, την ανταλλαγή απόψεων σε τεχνικά θέματα αλλά και την ανθρώπινη κοινωνική επαφή και φιλία εντός και εκτός λέσχης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι σήμερα υπάρχουν περισσότεροι από 1.500 εγγεγραμμένοι χρήστες στο VWEos.gr και πάνω από 2.000 θέματα συζήτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δραστηριότητες αποτελούνται κυρίως από τη διοργάνωση επίσημων μηνιαίων συναντήσεων και event σχετικών με την αυτοκίνηση, τη διοργάνωση μονοήμερων και διήμερων εκδρομών όχι μόνο στην Αττική αλλά σε όλη την Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη, το Ναύπλιο, η Λάρισα, ο Βόλος, το Μέτσοβο, ή Καλαμπάκα, το Πήλιο, η Χαλκίδα και η Κόρινθος είναι λίγα από τα μέρη που η λέσχη έχει δώσει βροντερό παρών είτε με τη μορφή συναντήσεων είτε εκδρομών.

Δείτε εικόνες από φωτογράφηση του Club στο Λυκαβηττό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης