Ένας από τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων της ιστορίας και δύο φορές πρωταθλητής του WRC, αγόρασε πρόσφατα μια από τις μόλις 900  μονάδες της Lancia Fulvia Safari που είχαν βγει στην παραγωγή τη δεκαετία του 1970.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λάτρης των κλασικών αυτοκινήτων, ο Massimo «Miki» Biasion, βρήκε το εξαιρετικά σπάνιο ιταλικό μοντέλο και χωρίς δεύτερη σκέψη το έκανε δικό του. Ωστόσο, το αυτοκίνητο δεν είχε πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Έτσι, απευθύνθηκε στους ειδικούς της FCA Heritage, οι οποίοι προχώρησαν σε ένα λεπτομερή έλεγχο.

Αφού ολοκλήρωσαν τις αυστηρές εξετάσεις, οι μηχανικοί έδωσαν στον θρυλικό οδηγό το απαραίτητο πιστοποιητικό γνησιότητας. Εκτός από την απόλυτη μορφή πιστοποίησης, ο τίτλος αυτός αυξάνει κατακόρυφα την αξία ενός κλασικού οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lancia Fulvia Safari του Biasion φέρει όλα τα αυθεντικά εξαρτήματα. Μόνη εξαίρεση αποτελεί το σήμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή που είναι τοποθετημένο στη μάσκα, στοιχείο που συγχώρεσε η FCA Heritage.

Η έκδοση Safari ξεχωρίζει λόγω της απουσίας των προφυλακτήρων, των μαύρων σιδερένιων ζαντών και των ματ λεπτομερειών. Η κίνηση από τον V4 ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης