Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το θέαμα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας στο MotoGP, Fabio Quartararo, να χάνει ξαφνικά απανωτές θέσεις ενώ πήγαινε για μια εύκολη νίκη στη Jerez την Κυριακή, ήταν απογοητευτικό. Αρχικά πιστέψαμε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα ελαστικά του ή τη μοτοσικλέτα του, αλλά τίποτα από αυτά δε συνέβαινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός Γάλλος υπέφερε στο δεύτερο μισό του Ισπανικού GP από σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ή στην αγωνιστική ορολογία arm pump, το οποίο του μούδιασε όλο το χέρι και δεν είχε δύναμη να φρενάρει ή να ελέγξει τη μοτοσικλέτα.

Το Tweet του Γάλλου μετά την επέμβαση στο χέρι!

Μετά τον Miller και Quartararo μπαίνει στο χειρουργείο για την ίδια επέμβαση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αναβάτης της Yamaha, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πέταξε στη Γαλλία και υποβλήθηκε σε Μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή του πρωταθλήματος απέχει ο Quartararoχειρουργική επέμβαση προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα στο χέρι του και να ελπίζει πως αυτή είναι η τελευταία φορά που χάνει αγώνα για αυτόν τον λόγο.

Ο ίδιος ο 22χρονός τόνισε: «Η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Ο πόνος που ένιωσα στη διάρκεια του αγώνα στη Jerez μου στέρησε τη νίκη. Θα επιστρέψω στο σπίτι μου θα ξεκινήσω να δουλεύω πάνω στο χέρι προκειμένου να είμαι 100% έτοιμος για το Le Mans».

Να θυμίσουμε ότι ο Quartararo τερμάτισε ηρωικά τον αγώνα στη 13η θέση, αλλά έχασε την πρώτη θέση στη βαθμολογία από τον Pecco Bagnaia. Ο επόμενος αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τον Quartararo καθώς γίνεται στην πατρίδα του τη Γαλλία στην πίστα του Le Mans.

Ανταλλαγή κράνους με τον Valentino Rossi στη Jerez!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Ισπανία: Κυριαρχία Ducati στη Jerez

MotoGP Ισπανία: Φανταστική pole position για τον Quartararo με Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης