Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Marc Marquez, έπειτα από 8 μήνες απραξίας, βρέθηκε σε πίστα και οδήγησε μοτοσικλέτα. Ο Ισπανός Φήμες τον θέλουν να δοκιμάζει την RC213V σε δύο εβδομάδες!αναβάτης της Repsol Honda προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από πέρυσι τον Ιούλιο, όταν έσπασε το χέρι του έπειτα από πτώση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, αλλά τώρα τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει τον σωστό δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marquez, έπειτα από τρία χειρουργεία και ατελείωτες θεραπείες, κατάφερε να φέρει το χέρι του σε μια ικανοποιητική κατάσταση. Οι γιατροί αποφάσισαν μάλιστα να του ανάψουν το πράσινο φως να βρεθεί πάλι στη σέλα μιας μοτοσικλέτας και να οδηγήσει. Φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία, φόρεσε την αγωνιστική φόρμα του και βρέθηκε στη σέλα μιας… minibike μοτοσικλέτας.

Γυμναστήριο, ποδήλατο και έντονη προετοιμασία για τον πρωταθλητή της Honda.

Πολύ σημαντική πρόοδο έχει κάνει ο Ισπανός αναβάτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί το μέγεθος και η ισχύς της μοτοσικλέτας να μην είναι αυτά που έχει συνηθίσει ο πολυπρωταθλητής, ωστόσο ακόμα και αυτό ήταν ικανό να τον κάνει να γράψει: «Χθες, έπειτα από 8 μήνες και με την έγκριση των γιατρών μετά τον τελευταίο έλεγχο, ένιωσα ξανά αυτό το συναίσθημα, παρ΄ ότι ήταν με minibike».

Μένει να δούμε αν ο Marquez δοκιμάσει σε 2 εβδομάδες, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ.

Ο Marquez πάντως παραμένει εντυπωσιακός ακόμα και στη σέλα ενός minibike.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν ταξιδεύει στο Κατάρ ο Marc Marquez

Παρουσιάστηκε η Repsol Honda MotoGP

Ο Marquez επιστρέφει χρήματα στη Honda

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης