Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Έλληνας αναβάτης Παναγιώτης Κολλάρος αγωνίζεται φέτος στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior Trofeo Prime Δίπλα στον Έλληνα αναβάτη βρίσκεται η Μοτοδυναμική Yamaha.Pieghe και το διήμερο 4-5 Ιουνίου πήρε μέρος στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην πίστα D’Abruzzo της Ιταλίας και ουσιαστικά ήταν η πρώτη του επαφή με τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους και με την πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior και η κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με Ohvale 110 κ.εκ., είναι μια κατηγορία ενιαίου τύπου, με εντελώς ίδιες μοτοσικλέτες, ίδια λάστιχα και ίδιες στολές και κράνη για όλους τους οδηγούς και μάλιστα οι Ohvale δίνονται με κλήρωση στους συμμετέχοντες. Προπονητής του Παναγιώτη Κολλάρου είναι ο Θανάσης Χούντρας ο οποίος από το Yamaha Junior Academy Riding School επιβεβαίωσε το ταλέντο του 11χρονου αναβάτη.

Απόλυτη κυριαρχία του Κολλάρου στην πίστα D'Abruzzo.

Από τις πρώτες δοκιμές στην πίστα ο Κολλάρος έδειξε πως είναι αρκετά γρήγορος και βρέθηκε στην πρώτη Προβάδισμα 10 βαθμών στο πρωτάθλημα έχει ήδη ο Κολλάρος.θέση, ενώ στις κατατακτήριες πήρε την pole position με σχετική άνεση. Στον πρώτο αγώνα ο Έλληνας άσσος ήταν άπιαστος και κατάφερε να κερδίσει με διαφορά 6,8 δευτερόλεπτα από τον 2ο. Στον δεύτερο αγώνα ο Κολλάρος επίσης πήρε τη νίκη γράφοντας μάλιστα νέο ρεκόρ πίστας αφήνοντας πίσω του δύο πιο έμπειρους Ιταλούς αναβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εμφανίσεις του Κολλάρου στην Ιταλία δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους διοργανωτές οι οποίοι επιβράβευσαν τον Έλληνα αναβάτη με μια έκτακτη συμμετοχή στην κατηγορία Ohvale. Η συγκεκριμένη συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος στις 24-25 Σεπτεμβρίου στην πίστα Varano. Το εντυπωσιακό είναι ότι τη συγκεκριμένη συμμετοχή την κερδίζουν οι τρεις πρώτοι του πρωταθλήματος CIV Junior Trofeo Prime Pieghe, αλλά ο Κολλάρος πήρε την πρόσκληση ανεξάρτητα με το που θα τερματίσει το πρωτάθλημα.

Πειθαρχημένος και συγκεντρωμένος στον στόχο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Παναγιώτης Κουζής «Ο Πρωταθλητής»

Αυξάνονται οι Έλληνες αναβάτες σε διεθνή πρωταθλήματα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης