του Δημήτρη Διατσίδη

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γιορτή για τα 20 χρόνια συνεργασίας της Pirelli με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK, περιλάμβανε και ένα ιδιαίτερο δείπνο, στην πίστα του Μιζάνο, στο οποίο είχαν προσκληθεί και οι 11 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές των 20 αυτών χρόνων. Τελικά το παρόν έδωσαν οι 9 από αυτούς, καθώς δύο δεν τα κατάφεραν λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Η είσοδος στον χώρο του δείπνουΟ χώρος δίπλα στην αγωνιστική διαδρομή

Οι 11 Πρωταθλητές είναι οι: James Toseland, Troy Corser, Troy Bayliss, Ben Spies, Max Biaggi, Carlos Checa, Tom Sykes, Sylvain Guintoli, Jonathan Rea, Toprak Razgatlioglu και Álvaro Bautista, από το 2004 που ξεκίνησε η συνεργασία, μέχρι και φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πορεία αυτών των 20 χρόνων γεννήθηκαν τα DIABLO Superbike και DIABLO Supercorsa, τα οποία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οδήγησαν 1438 οδηγοί, σε 1105 αγώνες, κάνοντας συνολικά 18,891 γύρους και 2.9 εκατομμύρια αγωνιστικά χιλιόμετρα!

James ToselandTroy CorserTroy BaylissMax BiaggiTom SykesSylvain GuintoliJonathan ReaToprak RazgatliogluAlvaro Bautista

Μόνο οι Ben Spies και Carlos Checa, δεν τα κατάφεραν να βρεθούν μαζί μας, αλλά έστειλαν τις θερμές τους ευχές σε βίντεο-μήνυμα.

Οι υπόλοιποι μίλησαν, ο καθένας μεταφέροντας κάποιες αναμνήσεις και την αίσθηση που έχουν όλα αυτά τα χρόνια από τους Αγώνες. Η βραδιά ήταν πολύ ωραία, με τους Πρωταθλητές να είναι προσιτοί και να συζητούν και εκτός σκηνής με τους προσκεκλημένους της Ιταλικής εταιρίας. Φυσικά ο Giorgio Barbier ο επικεφαλής της Pirelli στον αγωνιστικό τομέα, ήταν το πρόσωπο της βραδιάς (μετά τους Πρωταθλητές) και αποκάλυψε ότι οι νέες καινοτομίες της εταιρίας, θα έχουν να κάνουν με τη μικρή κατηγορία Supersport300 και την εξέλιξη περισσότερο φιλικών προς το περιβάλλον αγωνιστικών ελαστικών που όπως πάντα θα είναι διαθέσιμα και για όλους τους μοτοσυκλετιστές.

Giorgio Barbier

Ήταν μια από εκείνες τις βραδιές που σαν καλοί φίλοι, όλα αυτά τα χρόνια, ξαναζείς στιγμές του παρελθόντος, αναπολείς τα καλά και γελάς με κάποια ευτράπελα που έχουν γίνει σε όλη αυτήν την πορεία. Ευχαριστούμε Pirelli για αυτές τις ξεχωριστές εκδηλώσεις!

Υπό τους ήχους γνωστού Ιταλικού ντουέτου!Ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης με τον Θρύλο Τρόι Μπέιλις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης