Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης

Η πρώτη έκδοση της Scrambler κυκλοφόρησε πριν 60χρόνια, το 1962, επίσης από το 2015 που η Ducati παρουσίασε την αναγεννημένη Scarmbler 100.000 μοτοσυκλέτες Scrambler Ducati έχουν παραδοθεί στους φίλους της εμβληματικής μάρκας από την Μπολόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γιορτάσει την διπλή επέτειο το Μουσείο της Ducati δημιούργησε μια προσωρινή θεματική έκθεση την “Scrambler 60th”, επίσης η Ducati, σε συνεργασία με την Carrera Eyewear, δημιούργησε μια αποκλειστική σειρά επετειακών γυαλιών ηλίου σε περιορισμένο αριθμό μόλις 60 τεμαχίων.

Η ιστορία λέει ότι η σειρά Scrambler κατασκευάστηκε μετά από αίτημα των αδελφών Berliner, επίσημων εισαγωγέων της Ducati στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι ήθελαν ένα μοντέλο που να ταιριάζει στα γούστα των Αμερικανών μοτοσυκλετιστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη Scrambler Ducati είχε τεράστια επιτυχία χάρη στο ξεχωριστό στυλ της άλλα και λόγω των εξαιρετικά προηγμένων, για τα δεδομένα της εποχής, τεχνικών χαρακτηριστικών της.

Η Ducati επανέφερε τη σειρά Scrambler το 2015 με το σύνθημα “Land of Joy” που προβάλει μία εντελώς νέα στάση ζωής όπου πρωταγωνιστές δεν είναι η μοτοσυκλέτες άλλα οι άνθρωποι και τα “πάθη” τους.

H νέα Scrambler πήρε διάφορες μορφές από την εκκίνηση της παραγωγής της το 2015.

Μαζί με την πρώτη Scrambler Icon, εμφανίστηκαν οι εκδόσεις Urban Enduro, Full Throttle, Street Classic, στις οποίες προστέθηκαν η Mach 2.0, η περιορισμένης έκδοσης Italian Independent, η Flat Track PRO, η Cafe Racer, η Desert Sled, η Sixty2 και η Icon Dark.

Ολοκληρώνοντας την οικογένεια “Land of Joy” προστέθηκαν πρόσφατα και τα πιο σύγχρονα 1100 Tribute PRO, Urban Mottard και Nightshift, τα οποία δημιουργούν μία εντυπωσιακή συλλογή μοντέλων το κάθε ένα με το δικό του ξεχωριστό στυλ.

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης