Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τότε που το Formula 1: Drive to Survive έκανε απίστευτο πάταγο και μύησε μια νέα μεγάλη μερίδα ανθρώπων στον κόσμο της Formula1, άλλα μηχανοκίνητα αθλήματα έσπευσαν να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά ντοκιμαντέρ. Δυστυχώς, η προσπάθεια των MotoGP, το MotoGP Unlimited, έληξε άδοξα.

Μετά από μια κακοσχεδιασμένη κυκλοφορία, με τους θεατές να διαμαρτύρονται για τις επιλογές μεταγλώτισης και υποτίτλων, η σειρά Amazon Prime ουσιαστικά παρέλυσε. Μετά από αυτή την ψυχρή υποδοχή, η Dorna διέκοψε τα σχέδια για την παραγωγή μιας δεύτερης σεζόν. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η έλλειψη αντιπαλοτήτων μεταξύ αναβάτη ή δράματος εκτός πίστας ήταν αυτό που καταδίκασε την σειρά, αλλά το Isle of Man TT ποτέ δεν δυσκολεύτηκε να βρει και να κερδίσει κοινό. 

Συνδυάζοντας τις απίστευτες ταχύτητες με μια αδυσώπητη διαδρομή μέσα από τους καθημερινούς δρόμους του νησιού, το Tourist Trophy συνοδεύεται από δράμα. Όποιος είχε το προνόμιο να παρακολουθήσει την ταινία του 2011 TT3D: Closer to the Edge μπορεί να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα αυτής της δήλωσης. Αυτή τη φορά, το TT καλεί τον σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ, Adam Kaleta, να απαθανατίσει το θέαμα του Tourist Trophy.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ θα επικεντρωθεί σε αρκετούς βασικούς παίκτες του Isle of Man TT 2022. Από τον Βρετανό αναβάτη Superbikes, Glenn Irwin, που κάνει το ντεμπούτο του στο TT μέχρι τον John McGuinness που σημειώνει την 100η εκκίνηση του TT, η ταινία θα δείξει όλη την διαδικασία, την θέληση, τα εμπόδια και τα νεύρα που βιώνουν οι αναβάτες στα παρασκήνια.

Ο Kaleta εστίασε επίσης τον φακό του στον φιλόδοξο στόχο του Mike Russell να γίνει ο πρώτος αναβάτης που θα συμμετάσχει και στους οκτώ αγώνες TT σε ένα χρόνο. Φυσικά, ο Peter Hickman λαμβάνει το μερίδιο του χρόνου στην οθόνη ως ο σημερινός Βασιλιάς του Βουνού, αλλά οι κατασκευαστές (και αγωνιζόμενοι με) sidecar, Tom και Ben Birchall, δείχνουν μια διαφορετική οπτική της διαδρομής Snaefell Mountain.

Το Tourist Trophy θα κάνει πρεμιέρα στην αποκλειστική υπηρεσία streaming TT+ του Isle of Man TT την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022. Ενώ η υπηρεσία προσφέρει Live Pass, οι οπαδοί θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν περιεχόμενο αφού δημιουργήσουν έναν λογαριασμό TT+. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης