Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.), έκανε την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Τουρισμού MOT.O.E. για το έτος 2023 που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Πρωταθλήματος Τουρισμού και τους Κανονισμούς των εκδηλώσεων που το απαρτίζουν. (Εδώ: https://motoe.gr/prokyrixi-protathlimatos-tourismou-mot-o-e)

Έχουν ανακοινωθεί 22 εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και διεθνείς εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIM, όπως το FIM Rally στην Σαραγόσα της Ισπανίας, το FIM Motocamp στο Kaunas της Λιθουανίας, η εκδήλωση στην Magna Grecia, τα Ελληνόφωνα χωριά της Ιταλίας στο “τακούνι της μπότας”, το κάτω μέρος της Ιταλίας που βρίσκεται απέναντι από την Κέρκυρα, αλλά και το Fim Mototour of Nations στην Τυνησία. Στην Ελλάδα ήδη έγινε η πρώτη εκδήλωση  στο Καστανόδασος της Δράμας, η 2η έρχεται την πρωταπριλιά στη Σαλαμίνα και ήδη έχουν ανακοινωθεί οι τοποθεσίες Ναύπακτος, Παρθένο Δάσος Φρακτού, Πρέσπες, ενώ θα ανακοινωθούν και οι τοποθεσίες των υπόλοιπων.   

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος είναι η άθροιση των επί μέρους βαθμολογιών που ο συμμετέχων θα αποκομίσει με την συμμετοχή ή/και την επίδοσή του στις εκδηλώσεις που το απαρτίζουν. Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις, η μη συμμετοχή σε κάποια εκδήλωση δεν δίνει βαθμολογία και δεν επιφέρει βαθμούς ποινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαθμολογία ανά εκδήλωση καθορίζεται από τον Ειδικό Κανονισμό της εκδήλωσης, αναγράφεται στο Βιβλιάριο Συμμετέχοντα και η μέγιστη δυνατή ανά εκδήλωση αναφέρεται στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

Στους έξη πρώτους θα απονεμηθούν αντίστοιχα κύπελλα: Στον πρώτο νικητή θα δοθεί το αθλοθετημένο έπαθλο, μια πλήρης στολή (Παντελόνι – Μπουφάν – Jersey – γάντια) KLIM και κράνος Carbon KLIM, προσφορά του καταστήματος Makan Touratech Hellas. 

Οι απονομές του Πρωταθλήματος Τουρισμού ΜΟΤ.Ο.Ε. θα γίνουν σε επίσημη τελετή κατά την διάρκεια της 27ης Χειμερινής, στις 9 Δεκεμβρίου 2023, μαζί με τις υπόλοιπες βραβεύσεις της Ομοσπονδίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης