Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η MV Agusta έχει ασχοληθεί αρκετά φέτος με το Brutale, καθώς προσφέρει ήδη πέντε εκδόσεις του μοντέλου, Μόλις 150 Brutale Nurburgring θα κατασκευαστούν!τρεις με τον 800άρι κινητήρα και δύο με τον 1000άρι κινητήρα. Αποφάσισε, όμως, ότι δεν είναι αρκετές, με αποτέλεσμα να δώσει στο κοινό ακόμα μια έκδοση, η οποία είναι και η πιο ακραία από όλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνεργασία με τη θρυλική πίστα του Nurburgring στη Γερμανία με την περίφημη διαδρομή Nordschleife, η MV Agusta αποφάσισε να πειραματιστεί, κατασκευάζοντας ένα Brutale 1000 Nurburgring Edition. Πρόκειται για ένα πολύ ακραίο γυμνό μοντέλο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με κορυφαία περιφερειακά, έτοιμο να κατακτήσει το ρεκόρ στη γερμανική πίστα.

Αυτή η Brutale είναι φτιαγμένη για την πίστα... από την πίστα!

Η τιμή της Brutale Nurburgring αγγίζει τις 40.000€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Brutale 1000 Nurburgring είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό τετρακύλινδρο κινητήρα των 998 κ.εκ. ο οποίος Το τιμόνι έχει τοποθετηθεί αρκετά χαμηλά, θυμίζοντας cafe racer…αποδίδει 215 ίππους στις 13.200 σ.α.λ. και 116,5Nm ροπής στις 11.000 σ.α.λ. Η διαχείριση γίνεται μέσω μια πανίσχυρης μονάδας MVICS 2.1 ECU με πολλαπλές επιλογές χαρτογράφησης η οποία προέρχεται από το αγωνιστικό τμήμα. Διαθέτει επίσης ρυθμιζόμενο traction control, σύστημα ελέγχου της σούζας και πολλά, πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα.

Για τη βελτίωση της συμπεριφοράς έχουν τοποθετηθεί τροχοί της BST από ανθρακονήματα, μικρά αεροδυναμικά βοηθήματα και ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Ohlins, ενώ στα φρένα συναντάμε κορυφαία συστήματα της Brembo. Η εξάτμιση είναι μονής απόληξης της Arrow, ενώ η χρήση carbon σε όλη τη μοτοσικλέτα είναι εκτεταμένη. Φυσικά, το βάρος έχει μειωθεί επίσης φτάνοντας πλέον τα 177 κιλά, έξι κιλά λιγότερα από την έκδοση RR του Brutale!

Εξάτμιση μονή της Arrow, carbon τροχοί και ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Ohlins.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η καινούρια MV Agusta F3 RR έρχεται με νέο αεροδυναμικό πακέτο

Αυτή είναι η MV Agusta Brutale του… λαού

Σειρά κόμικ παρουσίασε η MV Agusta

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης