Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει τα νέα της μοντέλα μέσω διαδικτύου.Τρία νέα επεισόδια ετοιμάζει η Ducati τις επόμενες εβδομάδες. Σε μια σειρά από επεισόδια τα οποία ονομάζει World Ducati Premiere μας δείχνει τα μοντέλα της επόμενης χρονιάς κάτι που συνέβη και στο τέλος του 2021 για τα μοντέλα του 2022. Η Ducati σε έξι επεισόδια μας παρουσίασε τα νέα Multistrada V2, Scrambler Urban Motard και 1100 Tribute Pro, Multistrada V4 Pikes Peak, Streetfighter V2, Streetfighter V4 SP και Panigale V4, ενώ πρόσθεσε και δύο έξτρα επεισόδια για το Desert X και το Panigale V2 Bayliss Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω που περιμέναμε ότι η Ducati ολοκλήρωσε τις παρουσιάσεις τις για το 2022 ήρθε ένα μικρό teaser βίντεο να μας ενημερώσει ότι θα έχουμε ακόμα τρία νέα μοντέλα τις επόμενες εβδομάδες. Η Ducati έχει προγραμματίσει ένα νέο επεισόδιο στις 17 Φεβρουαρίου, ένα επεισόδιο στις 3 Μαρτίου και ένα επεισόδιο στις 10 Μαρτίου χωρίς όμως να γνωρίζουμε τι να αναμένουμε από το ιταλικό εργοστάσιο.

Η κορυφαία Panigale θα είναι στο επίκεντρο των νέων μοντέλων.

Στο επίκεντρο η Panigale V4

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι μόνο να εικάσουμε για αυτά που θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες από την Ducati. Ένα από τα μοντέλα που έρχονται και περιμένουμε από τους Ιταλούς είναι το Panigale V4 R το οποίο περιμέναμε από πέρυσι. Το Panigale V4 του 2022 είχε σημαντικές αναβαθμίσεις σε πολλά επίπεδα και είναι λογικό η έκδοση R να ακολουθήσει τα βήματα του νέου μοντέλου. Πλαίσιο και κινητήρας θα έχουν αναβαθμίσεις κατευθείαν από το αγωνιστικό τμήμα της Ducati Corse, ενώ αναμένεται καινούριο πακέτο αεροδυναμικών και ηλεκτρονικών.

Ίσως, δούμε και ένα μεγαλύτερο Monster - ποιος ξέρει;

Θα δούμε άραγε την πρώτη ηλεκτρική Ducati;

Το δεύτερο μοντέλο που ίσως δούμε από την Ducati είναι πάλι μια Panigale V4 αλλά αυτήν τη φορά θα είναι η Εκπλήξεις ή απλά νέες εκδόσεις μοντέλων που υπάρχουν θα μας προσφέρει η Ducati;επόμενη γενιά της έκδοσης SP. Η Panigale V4 SP2 θα είναι άκρως εξωτική με ζάντες από ανθρακονήματα, φέρινγκ επίσης από ανθρακονήματα, σύστημα ξηρού συμπλέκτη και χρωματισμό μαύρο που θυμίζει τα αγωνιστικά μοντέλα δοκιμών του MotoGP. Η SP2 έκδοση θα είναι αριθμημένη και περιορισμένης παραγωγής, ενώ θα ξεπερνάει σε τιμή τις 30.000€. Όσο για το τελευταίο μοντέλο που αναμένεται από την Ducati παραμένει μυστήριο καθώς μπορεί να είναι ένα νέο Monster V4 ή ένα ηλεκτρικό superbike από τη συμμετοχή της Ducati στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoE.

Το βίντεο teaser της Ducati για τα νέα μοντέλα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η μοτοσικλέτα που όλοι θέλουν να κερδίσουν στο MotoGP 2022

Νέο πρόγραμμα customizing από την Ducati

Ανοίγει τα φτερά της στo Λονδίνο και στο Παρίσι η Ducati

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης