Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kawasaki πριν από μερικές εβδομάδες μας προετοίμασε με ένα teaser βίντεο για ένα νέο μοντέλο στην Γεμίζει την γκάμα των ρετρό μοτοσικλετών της η Kawasaki.κατηγορία των ρετρό classic. Η εταιρεία από το Akashi μας έδωσε ακόμα ένα μικρό δείγμα για το τι πρόκειται να παρουσιάσει μέσα από ένα μικρό βίντεο 16 δευτερολέπτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο εμφανίζονται δύο άνδρες, ένας ηλικιωμένος και ένας νεαρός, οι οποίοι παίζουν σκάκι. Ο νεαρός δείχνει να κερδίζει τον ηλικιωμένο και νιώθοντας περήφανος φεύγει για να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα του. Το βίντεο δε μας δείχνει τη μοτοσικλέτα, αλλά μας δίνει ένα πολύ μικρό δείγμα του δικύκλου.

Για το 2022 η Kawasaki έχει παρουσιάσει και την έκδοση SE του Z900RS.

Μικρότερη έκδοση του Z900 ετοιμάζει η Kawasaki

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρασκήνιο της εικόνας παρουσιάζεται για κλάσματα του δευτερολέπτου ένα πράσινο κλασικό Το Z650RS είναι πιθανό να “φοράει” τον δικύλινδρο κινητήρα του Versys 650.Kawasaki με το λογότυπο Z650 στο πλαϊνό του πλαστικό. Το συγκεκριμένο μοντέλο προφανώς ανήκει στον γηραιότερο άνδρα και υποθέτουμε ότι στο επόμενο βίντεο ο νεαρός άνδρας θα οδηγήσει το… καινούριο Z650RS!

Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου για να μάθουμε το νέο μοντέλο της Kawasaki αλλά αν έπρεπε να μαντέψουμε θα λέγαμε ότι είναι το Z650RS. Θα είναι βασισμένο στο Z900RS το οποίο έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερο κοινό λόγω των χαρακτηριστικών αλλά και της τιμής του.

Το μικρό teaser βίντεο της Kawasaki.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρές αναβαθμίσεις στο Kawasaki Z650 του 2022

Κάτι ετοιμάζει η Kawasaki που θα φέρει τη ρετρό επανάσταση

Ακόμα πιο σπορ έκδοση για το Kawasaki Ζ900RS το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης