Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Harley Davidson παρουσίασε την καινούρια Sportster S και μας άφησε άφωνους με τη νέα γενιά του μοντέλου. Ο κινητήρας 1250 στο Pan America αποδίδει 150 ίππους.Πολλοί πίστεψαν ότι πρόκειται για μια ειδική έκδοση ή μια έκδοση κάποιου βελτιωτή, αλλά αυτό δεν ισχύει. Απλώς η Harley αποφάσισε να φτιάξει την πιο ισχυρή Sportster τοποθετώντας πάνω της τον νέο κινητήρα του Pan America.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος κινητήρας Revolution Max 1250 βρίσκεται στην καρδιά της μοτοσικλέτας, ωστόσο έχει προσαρμοστεί προκειμένου να ταιριάζει στον χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. Η ισχύς, λοιπόν, του δικύλινδρου συνόλου βρίσκεται στους 121 ίππους με τη ροπή να παραμένει σε πολύ μεγάλα νούμερα της τάξης των 127 Nm στις 6.000 σ.α.λ. Η μοτοσικλέτα έχει μειωμένο βάρος και πλέον φτάνει τα 228 κιλά με το ρεζερβουάρ επίσης να έχει μικρύνει.

LED φωτιστικό σώμα εμπρός και TFT οθόνη πληροφοριών προσφέρουν μοντέρνα αισθητική στο Sportster S.

Μια Sportster που δεν περιμέναμε να δούμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Harley έχει αλλάξει σημαντικά και την οδική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Έχει αναβαθμίσει το πακέτοΤα ελαστικά έχουν μεγαλύτερη διάμετρο βελτιώνοντας τη συμπεριφορά στις στροφές. αναρτήσεων και πλαισίου, με αποτέλεσμα πλέον η μοτοσικλέτα να είναι ικανή να στρίψει με κλίση 34 μοιρών σε σχέση με τις 29 μοίρες που είχε το προηγούμενο μοντέλο, κάτι που την κάνει πολύ πιο σπορ στη συμπεριφορά.

Η εταιρεία από το Μιλγουόκι δεν έχει ξεχάσει και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα στη μοτοσικλέτα τοποθετώντας σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενεργό ABS και επιλογές οδήγησης. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη πληροφοριών TFT 4 ιντσών, ενώ υπάρχει δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth. Η τιμή της Sportster S στην Αμερική αναμένεται στις 12.700€!

Θηριώδης κινητήρας με μειωμένη απόδοση 121 ίππους σε σχέση με τους 150 ίππους του Pan America.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η LiveWire παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο

H Harley Davidson αποκτά ηλεκτρικό παρακλάδι

Απίστευτο θέαμα με Harley και Indian να πλαγιάζουν σαν MotoGP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης