Δεν πρόλαβε καλά καλά να έρθει στη ζωή και η supersport ναυαρχίδα των Ιταλών ήδη έσπευσε να επαναφέρει στην επιφάνεια τα «αστεία» μεταξύ των μηχανόβιων περί της γνωστής λιμνούλας λαδιού κάτω από τις μοτοσυκλέτες από το Borgo Panigale.

Και μπορεί μεν να ξεκινήσαμε το κείμενο χιουμοριστικά, ωστόσο οι δύο ανακλήσεις που έχουν προκύψει είναι άκρως σοβαρές. Η πρώτη χρονικά αφορά στο ψυγείο λαδιού, το οποίο ενδέχεται να παρουσιάσει ράγισμα με αποτέλεσμα πιθανή διαρροή. Η αντικατάσταση του εν λόγω επισφαλούς εξαρτήματος αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου του ερχόμενου έτους, χωρίς χρέωση. Η επόμενη αφορά σε χαλάρωση της αλυσίδας χρονισμού, που με τη σειρά της μπορεί να επιφέρει αστοχία στον τεντωτήρα, που επίσης καταλήγει σε διαρροή λαδιού, με συνέπεια την καθόλου επιθυμητή λίπανση του πίσω τροχού, η οποία φυσικά μπορεί να οδηγήσει σε πτώση. Οι εργασίες για τη δεύτερη ανάκληση αναμένεται να ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου 2019, επίσης χωρίς χρέωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με την πληροφόρηση από την Ελληνική αντιπροσωπεία να παραμένει ασαφής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης