Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Λίγοι είναι οι Έλληνες αναβάτες οι οποίοι κάνουν τη μεγάλη προσπάθεια να αναδειχθούν στην Ευρώπη. ΈναςΣημαντικές εμπειρίες θα αποκτήσει ο νεαρός αναβάτης από ένα τόσο σημαντικό πρωτάθλημα από αυτούς είναι ο Γιάννης Περιστεράς, ο οποίος το 2021, με τη στήριξη της Yamaha Μοτοδυναμικής, θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Supersport 300 και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο FIM Yamaha bLU cRU.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 15χρονος αναβάτης έχει ήδη ενσωματωθεί στην ομάδα Roc n DeA της οποίας ηγούνται οι πρώην αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Massimo Roccoli και Alex De Angelis. Ο Περιστεράς βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πίστα του Mugello για δοκιμές προετοιμασίας με τον προπονητή του Λευτέρη Πίππο και τα πήγε πολύ καλά σημειώνοντας καλούς χρόνους.

Ο Γιάννης Περιστεράς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μέσω του CIV

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Περιστεράς σύμφωνα με τον De Angelis

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Alex De Angelis, σχολίασε για τον νεαρό Περιστερά: «Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του Ένας πρώην αναβάτης MotoGP πάντα έχει να σου προσφέρει κάτι ξεχωριστόΓιάννη Περιστερά σήμερα και μου άρεσε η προσαρμογή του στις συνθήκες τις πίστας που άλλαζαν συνεχώς. Οδήγησε με καλό ρυθμό σε μια πίστα στην οποία έρχεται μόλις για δεύτερη φορά. Λίγη προσοχή χρειάζεται στη διατροφή ώστε να είναι ελαφρύτερος, ειδικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που τρέχει με παιδιά της ηλικίας του».

Ο ίδιος ο Περιστεράς πρόσθεσε: «Νομίζω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θα δώσω όλο τον καλό μου εαυτό στη συνέχιση της σκληρής προετοιμασίας που κάνουμε με τον Λευτέρη Πίππο και τη βοήθεια όλων των ανθρώπων της ομάδας στην Ελλάδα».

Πάντα μέσα στην τριάδα ήταν ο Περιστεράς στις δοκιμές του Mugello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα η εταιρία αξεσουάρ του Valentino Rossi

Μια Yamaha R3 τα βάζει με Go-Kart

Επιστρέφει το εικονικό Yamaha YZF-R7;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης