Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Seat κλείνει έναν χρόνο από τη στιγμή που παγίωσε τη χρήση του ηλεκτρικού της scooter MO στη Απίστευτα επιτυχημένη στη Βαρκελώνη η πλατφόρμα Seat MO motosharing.Βαρκελώνη. Στον τομέα του motosharing, η εταιρεία γνώρισε τεράστια επιτυχία, καθώς ο στόλος των 732 scooter έλαβε περισσότερες από 100.000 λήψεις της εφαρμογής Seat MO motosharing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το motosharing στην Ισπανία και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση. Η υπηρεσία είναι πολύ απλή στη λειτουργία της και εξυπηρετεί χιλιάδες ανθρώπους στις μεγάλες πόλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις μια εφαρμογή στο smartphone σου και έχοντας μαζί σου τον κατάλληλο εξοπλισμό μοτοσικλέτας να ενοικιάσεις ένα ηλεκτρικό scooter από ένα σημείο παραλαβής και να το επιστρέψεις σε όποιο σημείο σε εξυπηρετεί για τη μετακίνησή σου.

Το motosharing έχει ήδη δείξει την αποτελεσματικότητά του σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Τρομερά τα οφέλη της χρήσης ηλεκτρικών scooter και πατινιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Seat μετράει μόνο επιτυχίες από το συγκεκριμένο εγχείρημα καθώς μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να Η Seat στηρίζει δυναμικά και τον εξηλεκτρισμό της Αστυπάλαιας προμηθεύοντας τα ηλεκτρικά MO 125.μειώσει τον μέσο όρο αστικής μετακίνησης κατά 30 λεπτά, να μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά 60 τόνους και επίσης να μειώσει το επίπεδο θορύβου στις πόλεις κατά 4,5 εκατομμύρια dΒ! Τα ηλεκτρικά scooter της Seat διένυσαν 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα μόνο στη Βαρκελώνη σε διάστημα 12 μηνών και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το επόμενο βήμα της εταιρίας όσον αφορά το motosharing είναι να εισέλθει στις εταιρίες. Πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με την MERLIN Properties η οποία έχει τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα, 10 ηλεκτρικά scooter MO 125 και 10 ηλεκτρικά πατίνια MO Kick-escooters τα οποία χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοί της στη Βαρκελώνη. Συνεργασία ακόμα  επετεύχθη με το Hotel Mandarin Oriental Barcelona και το Hotel ME Sitges TERRAMAR. Ακόμα μια σημαντική συνεργασία αναμένεται να γίνει με το πανεπιστήμιο La Residencia Universitaria Sarrià το οποίο θα αποκτήσει μια προσιτή υπηρεσία κινητικότητας στους φοιτητές.

Η Seat έχει ξεκινήσει τη διάθεση και στην Ελλάδα του ηλεκτρικού scooter MO 125 και του ηλεκτρικού πατινιού τα οποία είναι εξαιρετικά προϊόντα, ιδανικά για την ελληνική πραγματικότητα.

Βίντεο παρουσίασης του MO 125 στην Ελλάδα.

 

Ξενοδοχειακές μονάδες στη Βαρκελώνη ήδη χρησιμοποιούν αποκλειστικά ηλεκτρικά οχήματα της Seat MO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μπαταρία του Seat MO αποσυνδέεται σε 7 δευτερόλεπτα!

Το Seat MO μπορεί να γίνει το σημείο αναφοράς της νέας κανονικότητας

Το Seat MO eScooter 125 συμμετέχει στον εξηλεκτρισμό της Αστυπάλαιας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης