Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η φημολογία ότι η Honda ετοιμάζει την επιστροφή του Hornet στην κατηγορία των 750 έχει δημιουργήσει Ο κινητήρας 750 θα είναι πολύ οικονομικός και σίγουρα θα περνάει τις επόμενες, πιο αυστηρές προδιαγραφές ρύπων.πολλές προσδοκίες. Στο στρατόπεδο της ιαπωνικής μάρκας επικρατούν πυρετώδης διεργασίες προκειμένου εκτός από το Hornet να ετοιμαστεί και μια εντελώς νέα γκάμα μοτοσικλετών η οποία θα βασίζεται σε έναν φρέσκο κινητήρα 750 κ.εκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σχεδιαστή του Africa Twin, Kenji Morita, η Honda εκτός από το Hornet δουλεύει ήδη πάνω σε ένα νέο Transalp το οποίο θα είναι προορισμένο στις off-road διαδρομές για να τα βάλει με το Aprilia Tuareg 660 και το Yamaha Tenere 700. Μαζί με το Hornet και το Transalp, η Honda δεν αποκλείεται να παρουσιάσει το 2023 μια σπορ μοτοσικλέτα στη μορφή του CBR750RR η οποία θα επιστρέψει για να κοντράρει το Yamaha R7 και το Aprilia RS660.

Δεν αποκλείεται να έχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα 750 από την Honda τα επόμενα δύο χρόνια.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον σχέδιο είναι το Hawk 75 το οποίο θα είναι ένα ρετρό μοντέλο που θα ακολουθεί τα Μπορεί στην EICMA 2022 να δούμε το νέο Hornet, ίσως και το νέο Transalp.βήματα του Hawk 11. Το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ιαπωνία με τον μεγάλο κινητήρα 1.100 του Africa και δεν αποκλείεται να το δούμε στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά με τον μικρότερο κινητήρα 750.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα παραπάνω μοντέλα, αν τελικά γίνουν πραγματικότητα, θα έρθουν να προστεθούν στα υπάρχοντα NC750X, X-ADV και Forza 750 δημιουργώντας μια πολύ ισχυρή γκάμα στην κατηγορία. Αν προστεθεί από την Honda και ένα Rebel 750, τότε θα μπει και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της νέας αυτής σειράς μοτοσικλετών.

Στην EICMA 2022 ίσως δούμε το πρώτο σχέδιο της Transalp 750.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Honda Africa Twin στα χέρια πρωταθλητή Trial

Ο ανηφορικός δρόμος της αποθεραπείας του Marc Marquez

Το Honda Forza 125 θα σε κάνει να ξεχάσεις το πολυτελές σου SUV

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης