Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε να παρουσιάσει την αγωνιστική ομάδα του 2022 η Aprilia στο Το τριήμερο 11-13 Φεβρουαρίου οι αναβάτες της Aprilia θα έχουν δοκιμές στην Ινδονησία.MotoGP. Στο βίντεο που ετοίμασαν οι Ιταλοί εμφανίζονται οι επικεφαλής της ομάδας, οι αναβάτες και οι μηχανικοί σε ένα θέατρο όπερας να ετοιμάζονται για μια σπουδαία παράσταση. Οι αναβάτες μαζί με τη μοτοσικλέτα ανεβαίνουν στη σκηνή, ενώ οι μηχανικοί είναι από κάτω και αποτελούν την ορχήστρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαέστρος είναι ο Massimo Rivola, επικεφαλής της Aprilia Racing και πρώτο βιολί είναι ο Romano Albesiano, υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος της Aprilia Racing. Πάνω στη σκηνή βρίσκονται οι Aleix Espargaro, Maverick Vinales και Lorenzo Savadori, οι οποίοι αποκαλύπτουν τα χρώματα της νέας RS-GP. Στην καινούρια μοτοσικλέτα της Aprilia κυριαρχεί το χρώμα μαύρο με μερικές κόκκινες και μοβ πινελιές.

Οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales με σμόκιν στην παρουσίαση της Aprilia MotoGP.

Υψηλοί οι στόχοι της Aprilia για το 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξέλιξη της μοτοσικλέτας της Aprilia τα τελευταία δύο χρόνια έχει πάει περίφημα, κάτι που αποδείχτηκε πριν από 30 χρόνια η Aprilia κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στα GP με τον Alex Garmigni στα 125ccαπό το περσινό βάθρο του Aleix Espargaro στο Silverstone. Το 2022 ξεκίνησε πολύ δυνατά για την ομάδα καθώς στις πρόσφατες δοκιμές της Μαλαισίας η μοτοσικλέτα δούλεψε πολύ καλά και οι χρόνοι ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Αν το δείγμα της Sepang ήταν ακριβές τότε θα πρέπει να περιμένουμε καλά πράγματα από την Aprilia το 2022.

Το 2022 είναι ακόμα μια σημαντική συγκυρία για την Aprilia. Η Ιταλική ομάδα γιορτάζει τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου στα Grand Prix με τον Alex Gramigni. Σύμφωνα με τον Massimo Rivola αυτό σημαίνει μεγάλη ευθύνη, αλλά και σπουδαίο κίνητρο για να παλέψουν για μια πολύ δυνατή χρονιά το 2022.

Η παρουσίαση της ομάδας Aprilia.

 

Νέος κινητήρας και νέα αεροδυναμικά εξαρτήματα για την RS-GP του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ριζικές αλλαγές στην Repsol Honda το 2022

Παρουσιάστηκε η μοτοσικλέτα που όλοι θέλουν να κερδίσουν στο MotoGP 2022

Στόχος της Suzuki η επιστροφή στην κορυφή στο MotoGP 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης