Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η KTM στη διάρκεια του φετινού χειμώνα μάς απασχόλησε πολύ κυρίως για τα μοντέλα τα οποία ετοιμάζει Διαφορετική προσέγγιση στο πλαίσιο ακολουθεί το Duke 250.για το 2022. Πολλά ήταν τα μοντέλα τα οποία είδαμε να δοκιμάζονται στους δρόμους με καμουφλάζ με τελευταίο το ολοκαίνουριο Duke 250 και το Duke 125.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις εικόνες τις οποίες δημοσίευσε το rideapart.com φαίνεται ξεκάθαρα πως η νέα σειρά μοτοσικλετών της KTM θα είναι πολύ αναβαθμισμένη. Οι εμφανείς αλλαγές έχουν να κάνουν με ένα νέο πλαίσιο το οποίο διαθέτει περισσότερες ενισχύσεις, ενώ το υποπλαίσιο είναι μεγαλύτερο σε μήκος.

Στην περίπτωση του Duke 250 έχουμε και διαφορετικό εμπρός φωτιστικό σώμα.

Το Duke 250 ακολουθεί τον σχεδιαστικό δρόμο του Super Duke 1290

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καινούριο είναι το ψαλίδι το οποίο πάλι έχει τα νεύρα προς τα έξω, ωστόσο από τη μία πλευρά διαθέτει μια καμάρα για να περνάει η αλυσίδα από μέσα. Σημαντική αλλαγή έχουμε στη στήριξη του αμορτισέρ πίσω η οποία πλέον γίνεται στην αριστερή πλευρά του ψαλιδιού και όχι στο κέντρο.

Πληροφορίες για αναβαθμίσεις στον κινητήρα δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε τα πρώτα επίσημα στοιχεία.

Το μικρότερο 125 διαθέτει μακρύτερο υποπλαίσιο και ενισχύσεις στο ψαλίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H KTM κερδίζει την πρόκληση της ψηλότερης ανάβασης στον κόσμο

Πρώτη εικόνα του KTM Superr Duke 1290 RR

Ο Chris Birch βάζει δύσκολα στο KTM Super Adventure R

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης