Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η DAB Motors είναι ένας ξεχωριστός κατασκευαστής μοτοσικλέτας στη Γαλλία που ειδικεύεται στις Ο κινητήρας του LM-S 500 είναι της Husqvarna 501.χειροποίητες κατασκευές. Με έδρα την Bayonne, στην γκάμα των μοτοσικλετών της βρίσκουμε ένα και μόνο μοντέλο, το LM-S 500, το οποίο όμως μπορείς έπειτα από συνεννόηση με τους ανθρώπους της DAB να το συναρμολογήσεις όπως εσύ θέλεις και σε ό,τι χρώμα το θέλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα από την DAB Motors είναι… ηλεκτρικά καθώς η μικρή εταιρεία ετοιμάζει το δικό της χειροποίητο ηλεκτρικό scrambler στα πρότυπα του LM-S. Από την πρώτη εικόνα που μας έδωσε η DAB φαίνεται αχνά ένα δυναμικό scrambler, το οποίο είναι πολύ minimal σε σχεδιασμό, έχει ασφάλτινα ελαστικά και ένα μεγάλο γρανάζι στον πίσω τροχό.

Αχνά φαίνεται το ηλεκτρικό scrambler της DAB Motors.

Η μορφή του θα βασιστεί στο LM-S 500 της DAB

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εμπρός μέρος βρίσκουμε το σήμα κατατεθέν της φίρμας που είναι ένα φωτιστικό σώμα LED Η τιμή του DAB αναμένεται πάνω από 10.000€!τοποθετημένο μέσα σε ένα Number Plate αγωνιστικής μοτοσικλέτας. Αν αναλογιστούμε ότι το νέο μοντέλο της DAB θα βασιστεί στο LM-S, τότε θα έχουμε υψηλή απόδοση από τον ηλεκτροκινητήρα, φρένα της Brembo, αναρτήσεις της Ohlins, τιμόνι της Renthal και μαρσπιέ της Rizoma.

Το νέο μοντέλο της DAB Motors αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στον Ιούνιο του 2021.

Το εμπρός LED φωτιστικό σώμα είναι ενσωματωμένο στην αγωνιστική μάσκα.

Αυτό είναι το χειροποίητο LM-S 500.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ίσως, το 2022 να έχουμε το πρώτο ηλεκτρικό scooter της Husqvarna

Η ηλεκτρική Husqvarna είναι γεγονός

Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό scrambler από το Νεπάλ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης