Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η νέα σειρά ρουχισμού και αξεσουάρ της Yamaha για το 2021 είναι διαθέσιμη με περισσότερα από 100 Πολλά είδη ρουχισμού για να ταιριάξεις με την αγαπημένη σου μοτοσικλέτα.προϊόντα. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει μια τεράστια γκάμα ρουχισμού για όλα της τα μοντέλα, από τα Hyper Naked μέχρι τις adventure μοτοσικλέτες και τα scooter της αστικής μετακίνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σειρά MT, η σειρά ένδυσης περιλαμβάνει μοντέρνα T-Shirts, φούτερ με κουκούλα και προϊόντα της εταιρείας Faster Sons όπως ζακέτες και μπουφάν. Στη σειρά των adventure μοτοσικλετών η Yamaha έχει επιλέξει ένα ιδιαίτερο T-Shirt και καπέλο για να τιμήσει τη συμμετοχή της στο Ράλι Dakar.

Ποιοτικά T-Shirts για όλη την γκάμα των μοτοσικλετών της Yamaha.

Για όλες τις μοτοσικλέτες Yamaha υπάρχει το κατάλληλο αξεσουάρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την αστική μετακίνηση βρίσκουμε μπουφάν, T-Shirts και ζακέτες υψηλής ποιότητας για καθημερινή Στο Μοτοδίκτυο θα βρεις την πλούσια γκάμα αξεσουάρ της Yamaha.μετακίνηση με στυλ. Φυσικά, για το καλοκαίρι υπάρχει μια νέα γκάμα από παντελόνια τζιν, γάντια και μπουφάν, όλα με έγκριση CE. Κορυφαίο είναι το νέο μπουφάν της σειράς MT. Στα αξεσουάρ από την άλλη θα βρίσκουμε πολλά νέα προϊόντα όπως αυτοκόλλητα για laptop, πετσέτες, φορτιστές, κούπες, μπρελόκ και πολλά άλλα.

Επισκεφθείτε έναν επίσημο συνεργάτη της Yamaha και βρείτε ό,τι ακριβώς ψάχνετε για εσάς ή για ένα ξεχωριστό δώρο.

Εκτός από ρουχισμός, υπάρχουν και πολλά αξεσουάρ για τη μοτοσικλέτα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια Yamaha R3 τα βάζει με Go-Kart

Στα 11.690€ το νέο Yamaha Tracer 9

Η Yamaha γιορτάζει τα 60 χρόνια της στα Grand Prix

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης