Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki κατάκτησε τον τίτλο του MotoGP το 2020 σε μια μαγική χρονιά για εκείνη και τους συνεργάτες της. Από το 1974 συνεργάζονται οι Motul με τη SuzukiΈνας από τους βασικούς υποστηρικτές της ιαπωνικής ομάδας ήταν η Motul η οποία τα τελευταία 32 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Suzuki και τη στηρίζει στην προσπάθειά της να κατακτήσει νίκες και τίτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2021 η Motul θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Joan Mir και τον Alex Rins στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP φροντίζοντας τις μοτοσικλέτες GSX-RR σε όλες τις πίστες του πρωταθλήματος. Το λάδι που χρησιμοποιείται στις πρωτότυπες μοτοσικλέτες είναι πειραματικό και ανταποκρίνεται απρόσκοπτα στις ακραίες απαιτήσεις ενός κινητήρα απόδοσης σχεδόν 300 ίππων.

20 χρόνια είχε να δει τίτλο η Suzuki και το κατάφερε το 2020!

Από τις πίστες του MotoGP στα ράφια των καταστημάτων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμμετοχή της Motul στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας στον κόσμο έχει οδηγήσει την εταιρεία ναΣε πάνω από 14 διεθνή μηχανοκίνητα πρωταθλήματα συμμετέχει η Motul προσφέρει στους πελάτες τις κορυφαία προϊόντα με την εγγύηση της Suzuki. Σε αυτά περιλαμβάνονται η αγωνιστική σειρά Factory Line της Motul και φυσικά η πλήρης γκάμα MC Care που είναι τόσο δημοφιλής στους μοτοσυκλετιστές σε όλο τον κόσμο. Η τεχνική συμμετοχή της Motul με τη Suzuki στους αγώνες – τόσο στο MotoGP όσο και σε άλλα πρωταθλήματα – συνέβαλε στην επέκταση της ευρύτερης επιχειρηματικής σχέσης μεταξύ των ιαπωνικών και γαλλικών επιχειρήσεων.

O Nicolas Zaugg, επικεφαλής της Motul δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Είμαστε πολύ περήφανοι που γράφουμε ένα άλλο κεφάλαιο στη μακρά και αξιόλογη ιστορία μεταξύ της Suzuki και της Motul. Ήμασταν όλοι τυχεροί που βιώσαμε μεγάλες επιτυχίες, με την κατάκτηση πρωταθλημάτων σε διάφορες διοργανώσεις, οι οποίες ήρθαν ως αποτέλεσμα του οράματος και της τεχνολογικής συνεργασίας που μοιραζόμαστε. Τώρα είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο στην επόμενη σεζόν».

Ο Alex Rins είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο MotoGP το 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αξεπέραστος ήχος από τον V8 του Glickenhaus Le Mans by Motul

Νέα συνεργασία της Motul με την Glickenhaus

Motul και Honda κυριαρχούν στο Dakar 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης