Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Φρέσκος από τη νίκη στην πίστα της Jerez το αγωνιστικό τριήμερο MotoGP που μας πέρασε, ο Pecco Bagnaia βρίσκειH τιμή της Panigale V4S είναι στα 34.900€! την ευκαιρία να μας πάει μια γρήγορη βόλτα στην πίστα του Mugello. Η Ducati φρόντισε να ανταμείξει τον νεαρό Ιταλό αναβάτη φτιάχνοντας ένα βίντεο με πλάνα on board στην θρυλική ιταλική πίστα έχοντας σύμμαχο την πανίσχυρη νέα Panigale V4S.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Bagnaia φοράει τα γάντια και το κράνος του, κλείνει την ζελατίνα και δείχνει τόσο τις δικές του ικανότητες, όσο και τις ικανότητες της κορυφαίας Panigale. Η μοτοσικλέτα για το 2022 αναβαθμίστηκε σε αρκετά σημεία όπως το πλαίσιο, ο κινητήρας και η εργονομία δημιουργώντας ένα μοναδικό μοντέλο με σχεδόν αγωνιστικές δυνατότητες.

Ηλεκτρονικά και κιβώτιο από το WSBK

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Panigale V4S είναι εξοπλισμένη με τον τετρακύλινδρος V4 κινητήρα των 1.103 κ.εκ. ο οποίος πλέον Οι αναρτήσεις της Ohlins είναι ηλεκτρονικές και ρυθμίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού.αποδίδει 215,5 ίππους στις 13.000 σ.α.λ. και 123,6Nm ροπής. Νέο είναι το κιβώτιο ταχυτήτων με τεχνολογία δανεισμένη από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, ενώ και η διαχείριση του κινητήρα έχει νέες χαρτογραφήσεις για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο πρώτο άνοιγμα του γκαζιού. Νέο είναι και το αεροδυναμικό πακέτο βελτιώνοντας τόσο την κάθετη δύναμη όσο και την ψύξη του κινητήρα.

Το πλαίσιο παραμένει το ίδιο, ωστόσο το ψαλίδι είναι καινούριο και τοποθετημένο κατά 4mm πιο ψηλά σε σχέση με το παρελθόν. Οι αναρτήσεις είναι της Ohlins, ενώ τα φρένα είναι της Brembo από την κορυφαία σειρά της φίρμας. Σημαντικές αλλαγές έχει η μοτοσικλέτα στην εργονομία με νέας σχεδίασης ρεζερβουάρ για καλύτερη στήριξη του αναβάτη.

Απολαύστε τον εργοστασιακό αναβάτη της Ducati να οδηγεί στο όριο την Panigale V4S.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Ισπανίας: Επιστροφή στις νίκες για τον Bagnaia στη Jerez

Απολαύστε το Ducati DesertX σε πίστα motocross

Η Ducati ταξιδεύει στην Ισλανδία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης