Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio πρόσφατα παρουσίασε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογό της για το 2021 μέσα στον οποίο βρίσκουμεΕίναι εξοπλισμένο με έναν δίσκο σε κάθε τροχό για δυνατά φρένα. ένα πολύ στυλάτο όχημα μεταφορών για επαγγελματίες. Πρόκειται για το MyMoover 125, μια εξαιρετική πρόταση για επαγγελματίες με τρεις ρόδες, μεγάλη δυνατότητα φόρτωσης και αυξημένη ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MyMoover έχει δύο τροχούς πίσω και έναν εμπρός με ένα σύστημα ανάρτησης το οποίο ακολουθεί τις κινήσεις του αναβάτη. Ο αποθηκευτικός χώρος δηλαδή στο πίσω μέρος γέρνει στις στροφές μαζί με το υπόλοιπο scooter βοηθώντας τον αναβάτη να έχει καλό έλεγχο και ισορροπία.

Το πίσω σύστημα κλειδώνει όταν σταματάς και κρατάει όρθιο το scooter.
Μεγάλος χώρος αποσκευών 261 λίτρων!

Το scooter της Piaggio είναι σε θέση να μεταφέρει στην πίσω θήκη 60 κιλά βάρους, ενώ ακόμα 20 κιλά Εκτός από το MyMoover η Piaggio στην γκάμα της έχει και το Liberty Delivery για επαγγελματίες.μπορούν να μεταφερθούν στην εμπρός σχάρα. Η χωρητικότητα βρίσκεται συνολικά στα 261 λίτρα, ενώ στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει πρόσθετη τσάντα για μεταφορές μέχρι 5 κιλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό του το MyMoover διαθέτει σύστημα εκκίνησης μέσω εφαρμογής στο smartphone και σύστημα καταγραφής δεδομένων (Black Box). Το τελευταίο μάλιστα βοηθάει στο να αναλύσεις τις διαδρομές που κάνεις, ενώ σε περίπτωση ατυχήματος στέλνει άμεσα σήμα στις αρχές για βοήθεια. Το MyMoover έρχεται στην τιμή των 6.890€, ενώ με την προσθήκη του συστήματος Black Box η τιμή ανεβαίνει στα 7.250€.

Το σύστημα ανάρτησης πίσω βοηθάει στη σωστή ισορροπία κατά τη διάρκεια των μεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέκα διάσημοι περιγράφουν τη Moto Guzzi στο βιβλίο των 100 χρόνων

Το νέο ηλεκτρικό Piaggio θα έχει τρεις εκδόσεις

Κορυφαία βράβευση της Vespa στα Webby Awards

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης