Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα, νέο λογότυπο και καινούρια κεντρικά γραφεία, η Μοτοδυναμική περνάειΗ Μοτοδυναμική απασχολεί πάνω από 230 εργαζόμενους. σε μια νέα, δυναμική φάση ανάπτυξης των υπηρεσιών της. Πολλά χρόνια τώρα η εταιρεία έχει αποδείξει την αγάπη της στον κλάδο της μετακίνησης εκπροσωπώντας σπουδαίες φίρμες και δημιουργώντας ένα δίκτυο λιανικής πολύ δραστήριο και δημιουργικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μοτοδυναμική εκπροσωπεί σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία τις Yamaha Motor Co, Porsche και Sixt SE, ενώ στον χώρο της λιανικής δραστηριοποιείται με το Μοτοδίκτυο και το Motodirect. Από το 2005 είναι εισηγημένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ απασχολεί περισσότερους από 230 εργαζόμενους.

Το καινούριο λογότυπο της Motodynamics.

Η Μοτοδυναμική ακολουθεί τη νέα εποχή του επιχειρηματικού πεδίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας αντιληφθεί έγκαιρα τη νέα τάση της αγοράς και τις εξελίξεις στον κόσμο της μετακίνησης, η Τα νέα γραφεία της Μοτοδυναμικής βρίσκονται στο Μαρούσι.Μοτοδυναμική αναβαθμίζει το λογότυπό της και την εταιρική της εικόνα. Το νέο λογότυπο αποτυπώνει την κίνηση και τον δυναμισμό, το αρχικό Μ δεν είναι στατικό και είναι μέρος του αφηγήματος «Move, Experience, Live».

Ο CEO της εταιρείας, Σωτήρης Χατζίκος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νέα εποχή της τεχνολογίας στην κινητικότητα. «Είμαστε στην αυγή μιας συναρπαστικής εποχής, όπου η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και οι θεσμικές παρεμβάσεις οδηγούν σε δομικές αλλαγές στον χώρο της κινητικότητας. Περισσότερο από ποτέ απαιτείται κίνηση, εξέλιξη, καινοτομία και προσαρμοστικότητα. Την εστίαση σε αυτά τα χαρακτηριστικά τονίζουμε, τόσο με την ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα όσο και με τα νέα κεντρικά γραφεία, στοχεύοντας σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης».

Τα νέα, σύγχρονα, γραφεία της Μοτοδυναμικής στο Μαρούσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha θέτει στόχο τον μηδενισμό των ρύπων μέχρι το 2050

Η 3η γενιά του Yamaha MT-09 είναι και η πιο φαρμακερή!

Η Yamaha επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στην EICMA 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης